Насловна / Србија / Ево овде пише да је ЗСО по шиптарским законима ГОВНО ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО!

Ево овде пише да је ЗСО по шиптарским законима ГОВНО ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО!

Врховно велеиздајничко говно пита јуче да му се покаже где то пише да Заједница српских општина илити ЗСО треба да се формира по косовским законима. Ево овде пише уштво велеиздајничка, немој да се правиш Енглез гаде један велеиздајнички. Спреми се да одлежиш доживотну робију због издаје и велеиздаје Републике Србије ђубре једно!

Србија данас

Актуелно

Добродушан неки човек, тај Тони Блер

Србија и даље крвари 20 година од агресије НАТО, јер бомбардовање разним хемијским и радиоактивним …

Вучићев лоповски режим и даље крије уговор о концесији за аеродром „Никола Тесла“

Пре годину и три дана министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, главни извршни директор …

2 Коментара

  1. Još jedan primer da AV666 čim zine laže. Neko ko kaze bestidno i javno svim Srbima u Srbiji i u celom svetu da je „Murat je bio ozbiljan čovek i vojskovođa, a ovi naši ne mogu ni skute da mu nose“, onaj koji se potrudio da osnovna škola „Rastko Nemanjić Sava“ u novopazarskom prigradskom naselju Dojevići sada nosi ime predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) „bin Zajed“, onaj koji bestidno komentariše, svakodnevni odlazak mladih ljudi iz Srbije zbog nezaposlenosti i njegove pogubne Politike, da će sve one koji odu iz Srbije zameniti “migrantima”, onaj da dozvoli da onog njegovog saradnika/nesrećnika, šiptarska policija vuče na kolenima na našoj državnoj teritoriji, ne misli ništa dobro nijednom poštenom i časnom grdjaninu Srbije jer njegovi naredbodavci zahtevaju konačno cepanje Srbije/Kosovo je samo početak/ kao i kontinuirano sramoćenje i izvrgavanju ruglu cele države Srbije. Ko još poveruje u bilo kakvo njegovo obećanje, njemu vise nema pomoći.
    Daće Bog da se narod probudi, i da se svi pridruže onima koji se jos jedini bore za pravi spas Srbije i da potpišu Narodnu Rezolucij.rs .

  2. Уснија Муслију једе говна и зајебава целокупни Србски народ ! ДОКЛЕ Ејјј ….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons