ГЕНЕРАЛ ГИОРГАДЗЕ: Сакашвили је човек кокаина, таблета, оргија и амерички агент

0
(0)

БИВШИ ШЕФ ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ ГРУЗИЈЕ: „МИШИКО” ЈЕ И НА ТАБЛЕТАМА И НА КОКАИНУ

„Све што се сада догађа у Украјини – већ се издогађало код нас у Грузији. Са потпуно истом терминологијом и истим епитетима. Са истом мржњом према Русији. Са идентичним покушајима да се ишчупа корен руском језику. И са истим покушајем да се онемогући свака форма постојања државе осим унитарне”

БИВШИ министар државне безбедности Грузије – професионални обавештајац, генерал потпуковник Игор Гиоргадзе – јавно је назвао Петра Порошенка и Михаила Сакашвилија америчким „агентима утицаја” преко којих се води „велика игра против Русије”.

Према његовим речима, бивши председник Грузије има агентурни надимак „Мишико” и веома воли не само порнографију:

„Оно што је радио Сакашвили између 2003. и 2012. неки су имали прилику да виде. Његова падања у сан након ушмркавања наркотика, његов непримерени смех. Истовремено, то су његова унутрашња својства. Он је такав, он је тако формиран… Код Сакашвилија су организоване оргије, све у свему – то је било лудило. Он је био и на таблетама и на кокаину”.

Георгадзе је објаснио и зашто је избор Вашингтона пао на Сакашвилија:

„Америчким „колегама” био је потребан послушни лидер независне Грузије. „Револуција ружа” брзо се, међутим, претворила у „револуцију мучења”. А „револуција достојанства” у Украјини још брже се претворила у милијарде и милијарде нових дугова, разарања и рат са непокорним Донбасом”.

Генерал Гиоргадзе о улози Сакашвилија у Украјини, где је претходних дана именован за губернатора Одеске области, рекао је и ово: „Сакашвили је изгубио рат у Грузији али учи друге како да добију рат у Украјини. Истина је, да се историја понавља двапут: прво као трагедија у Грузији, а сада као још већа трагедија у Украјини”.

Бивши шеф државне безбедности Грузије још је указао:

„Све што се сада догађа у Украјини – већ се издогађало код нас у Грузији. Са потпуно истом терминологијом и истим епитетима. Са истом мржњом према Русији. Са идентичним покушајима да се ишчупа корен руском језику. И са истим покушајем да се онемогући свака форма постојања државе осим унитарне”.

 

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Теби се НАРКОМАНЕ главуџа толико надула од КОКАИНА да више уопште не знаш шта булазниш!

3.2 (9) Они који су покретали афере, чинили су то са само једним циљем – …

ДОБРО ИДЕ ПРОДАЈА БРАШНА! Чеда Јовановић купио жени мерцедесов џип од 60.000 евра

5 (3) Овај модел „мерцедеса“ је светски хит и за њим влада помама богаташа у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend