fbpx

Геопатогене зоне: Откријте штетно зрачење у вашем дому

0
(0)

Места на којима се детектује штетно зрачење називају се Геопатогене зоне. Извори ових зрачења су дубоко у земљи али могу утицати на здравље човека. Јачина тог зрачења је различита у зависности од доба дана, временских услова, годишњег доба, а смањује се под утицајем сунца. Током сунчаних дана ово зрачење слабије је за трећину али и тако умањено може негативно утицати на здравље човека.

Интезитет овог зрачења појачавају два фактора: армирани бетон који се користи у изградњи јер вуче штетно зрачење из земље и појачава негативан ефекат на човека. Други фактор су земљотреси, који појачавају геопатогено зрачење за два до три пута.

Најчешћи симптоми овог негативног зрачења испољавају се следећим здравственим проблемима: несаница, главобоља, изненадни пад имунитета, кошмарни снови, повећана раздражљивост, хроничне болести, а постоји и мишљење да изазивају канцер (рак) због интеракције појачаног електромагнетног или магнетног поља и молекула који изграђују ћелију.

Начин одређивања геопатогене зоне (ГПЗ) у просторији

Локална геопатогена зона својом негативном енергијом гуши сваку животну делатност. Због тога треба да имамо биолошки објекат, на основу којег, као према индикатору, можемо да се орјентишемо о којој се тренутно енергији ради – позитивној или негативној. И такав индикатор је према руском писцу Малоховом – проклијало семе пшенице.

Поквасите семе пшенице и ставите га у неколико тацни. Те тацне разместите (поставите) на места где проводите највише времена (на радном столу, испод кревета и слично). Уколико је просторија празна, тада поступите још простије – поставите тацне у редовима с међусобним растојањем од 50 центиметара. Приближно после 2 -3 дана све ће бити јасно. Тамо, где је јако негативно геопатогено зрачење, пшеница неће проклијати.Тамо, где је оно посебно повољно, пшеница ће проклијати брже и клице ће бити знатно веће. Тамо, где је енергетски фон нормалан – клијање ће бити уобичајено (обично). Донесите одговарајуће закључке и… извршите премештање.

Радно место уредите у зони с најјачим и најповољнијим зрачењем. Кревет је боље оставити у неутралној зони, да не би патили од несанице. На места са неповољним геопатогеним зрачењем ставите ормаре, ноћне ормариће и други намештај. Кућnе апарате (технику), радио и телевизор боље је ставити на места с нормалним (обичним) фоном зрачења

Пет метода за одређивање геопатогене зоне у стану

Постоји много локалних геопатогених зона, које негативно утичу на човечје здравље. На пример, уколико зона пролази по узглављу кревета – јављају се инсулт и тумори мозга; у ногама – упала зглобова, варикозно проширење вена; у пределу стомака – рак желуца, болести јетре, црева и слично. Преносимо још 5 тестова из књиге „Самоизлечење у 21. веку“

Први тест

На геопатогену зону веома су осетљива деца, пси, мачке и собно биље. Уколико дете или пас не желе да се налазе на специјално одређеним за њих местима, не треба их принуђавати. Највероватније да се на тим местима налази ГПЗ.<br />

Други тест

Мачке не воле да се дуже времена налазе у зони негативног зрачења, али се оне управо потхрањују тим зрачењем. Неколико дана посматрајте своју мачку: ако она стално свраћа (навраћа) на једно те исто место, али, чим ту пробави извесно време, одлази – значи да се место, које је она изабрала, налази у геопатогеној зони. Чувајте се тог места!

Трећи тест

Често у становима постоје места где слабо расте, па и гине собно цвеће. То је очигледан знак да се ту налази ГПЗ.

Четврти тест

Уколико се ваши кућни електрични апарати, телевизор и радиоапарати често кваре, преместите их на друго место и посматрајте како раде. Нормализација њиховог рада указује на то, да су се раније налазили у ГПЗ.

Пети тест

У случају, када неко место у стану код вас изазива подозрење (сумњу), на то место поставите важну с једним или неколико цветова, а букет, из кога су цветови узети, на друго место. Превремено угинуће огледних цветова, у односу на контролне,
значи да ваше сумње нису напрасне – ту се налази ГПЗ

Извор: Самоизлечење у XXI веку – Генадиј Петрович Малахов

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *