ИНТЕРВЈУ: Александар Митровић – Вучић је психопата без савести коме су увек други криви?! (видео)

5
(2)

Гост Славија инфо био је магистар психологије и психотерапету Александар Митровић Метаноја. У емисији Интервју Митровић је открио да се Александар Вучић прави луд а да он то није, са друге стране он има све симптоме психопате без имало савести и спреман је за све да окриви друге а у задње време народ. Њему је најприближнији профил Мила Ђукановића јер су и конвертити обојица који су зарад власти спремни на све.

Они не верују у Бога већ само у Луцифера и то својим делима показују. Психопата иако је јако мало у популацији добро се и лако међусобно препознају и гурају једни друге. Препознају се и по томе што уништавају све друге да би они успели. Вучића највише одаје емотивна манипулација коју нам сервира. Лаже кад год има прилику а у овом случају жртвама се обраћа преко медија. Нажалост одређени број људи прихвата те лажи и ствара лажну слику у глави. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Slavija info TV

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Мирослав Паровић – Вучић ће оптужити Стефановића за сарадњу са мафијом?! (видео)

5 (4) Гост Славија инфо тв био је председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић. У …

Слободан Рељић: Након пандемије долази глад Библијских размера! (видео)

4.9 (18) – Као последица беспотребних корона мера које уништавају економију, свет би могла да …

Један коментар

  1. Сигуран сам да је већини народа доста дилетанског оцрњивања АВ. Да се не заваравате, потписник је тешки противник овог режима. Међутим, шта ће покрету за Слободну Србију овакве особе? Из авиона је видљиво да је интервјуисана особа тешко или трауматизована, или да је социјално некомпатибилна са оним појмом који се зове „нормалност“. Можда је та особа и некако подсвесно свесна тога, па у ствари врши трансмисију свог психичког статуса на мету, што у сваком случају представља један од многих показатеља параноидне психозе. Треба погледати физички став интевјуисане особе, поглед, говор, све говоре тела, а нарочито став према особи која врши интервју: ту нема разговора, ту нема дебате, ту нема никаквог социјалног понашања. Ако ће такве особе да нам дробе о АВ режиму, тешко нама, јер ту памети нема, а против режима се може борити само памећу. И још нешто: ако се интервјуисана особа представља као магистар психологије, молим да означи које су јој референце: које научне радове је објавила, када и где, која истраживања је извршила, када и где, те колика су цитирања ти научни радови имали, када и где.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend