ИНТЕРВЈУ: Александар Митровић – Вучић је психопата без савести коме су увек други криви?! (видео)

Гост Славија инфо био је магистар психологије и психотерапету Александар Митровић Метаноја. У емисији Интервју Митровић је открио да се Александар Вучић прави луд а да он то није, са друге стране он има све симптоме психопате без имало савести и спреман је за све да окриви друге а у задње време народ. Њему је најприближнији профил Мила Ђукановића јер су и конвертити обојица који су зарад власти спремни на све.

Они не верују у Бога већ само у Луцифера и то својим делима показују. Психопата иако је јако мало у популацији добро се и лако међусобно препознају и гурају једни друге. Препознају се и по томе што уништавају све друге да би они успели. Вучића највише одаје емотивна манипулација коју нам сервира. Лаже кад год има прилику а у овом случају жртвама се обраћа преко медија. Нажалост одређени број људи прихвата те лажи и ствара лажну слику у глави. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Slavija info TV

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

БЕЗ УСТРУЧАВАЊА - Пеца Поповић: Вучић је купио Беливуку машину за млевење меса! (видео)

БЕЗ УСТРУЧАВАЊА – Пеца Поповић: Вучић је купио Беливуку машину за млевење меса! (видео)

У најновијем издању емисије “Без устручавања” гост је био заменик главног уредника Магазина Таблоид Предраг …

Мила Алечковић - Ово је почетак краја, следи нам драматичан расплет догађаја! (видео)

Мила Алечковић – Ово је почетак краја, следи нам драматичан расплет догађаја! (видео)

Гост емисије “Интервју” била је проф. др Мила Алечковић, која је до сада у своју …

Један коментар

  1. Сигуран сам да је већини народа доста дилетанског оцрњивања АВ. Да се не заваравате, потписник је тешки противник овог режима. Међутим, шта ће покрету за Слободну Србију овакве особе? Из авиона је видљиво да је интервјуисана особа тешко или трауматизована, или да је социјално некомпатибилна са оним појмом који се зове “нормалност”. Можда је та особа и некако подсвесно свесна тога, па у ствари врши трансмисију свог психичког статуса на мету, што у сваком случају представља један од многих показатеља параноидне психозе. Треба погледати физички став интевјуисане особе, поглед, говор, све говоре тела, а нарочито став према особи која врши интервју: ту нема разговора, ту нема дебате, ту нема никаквог социјалног понашања. Ако ће такве особе да нам дробе о АВ режиму, тешко нама, јер ту памети нема, а против режима се може борити само памећу. И још нешто: ако се интервјуисана особа представља као магистар психологије, молим да означи које су јој референце: које научне радове је објавила, када и где, која истраживања је извршила, када и где, те колика су цитирања ти научни радови имали, када и где.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *