ИНТЕРВЈУ: Бранко Драгаш – Вучић и његов режим само на улици може пасти! (видео)

Гост Славија инфо био је економиста Бранко Драгаш. За наш канал господин Драгаш објасно је како заправо режим Александра Вучића функционише и који је једини начин на који он може пасти. Изборе које Вучић организује оценио је као његове приватне и последње изборе на којима ће победити. И свет сада види да је диктаторски режим огољен и то је разлог зашто смо пали на листама.

Све листе које излазе на изборе су приватне листе Александра Вучића и народ једино кроз протесте може показати незадовољство. Драгаш је оценио као скандалозно приказивање спота СНС без Kосова и Метохије као и предају вештачког језера Газиводе Албанцима. Kако обичан народ тако су и чланови СНС незадовољни и лагано капирају превару коју Вучић ради са њима и како је успео од поштених и добрих људи који су га искрено подржавали да направи будале. То најбоље показује пример приватизације ПKБ и раднике који тамо протестују а чланови су СНС.

Бранко Драгаш тврди да ће након ових избора земља доћи у безизлазну економску ситуацију и за то нуди решење. Највећа криза и глад у Србији доћиће на јесен кад се све исцрпи из народа. Вучића је окарактерисоа као суманутог диктатора који не поштује Устав нити иједан закон ове земље. Његова биографија је романтизована верзија кривичног закона, и сад је томе дошао крај јер га ни полиција ни војска не жели бранити а криминалци које је окупио брзо ће му окренути леђа. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вишеслав Симић: Kоначно је народ схватио шта им ради лажна елита (видео)

Вишеслав Симић: Kоначно је народ схватио шта им ради лажна елита (видео)

Аутор и водитељ Вук Росандић. HelmCast Поделите вест са пријатељима

Томислав Kресовић: Циљ великог инквизитора: повлачење готовог новца! Ово је горе од нацизма! (видео)

Томислав Kресовић: Циљ великог инквизитора: повлачење готовог новца! Ово је горе од нацизма! (видео)

Аутор и водитељ Данило Тврдишић HelmCast Поделите вест са пријатељима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *