ИНТЕРВЈУ: Дејан Жујовић – Kризни штаб нас лаже, не смемо дозволити затварање у куће?! (видео)

5
(7)

Гост Славија инфо тв био је др Дејан Жујовић. Др Жујовић иако је пулмолог који ради са пацијентима није део Kризног штаба који сматра нелегалним јер код нас је дефинисано законом шта се у оваквим ситуацијама ради. Kризни шта као што је и сам недавно признао лаже грађане Србије од почетка а за то су дебело награђени најчешће возилима кинеске марке Волво. Све што су радили радили су у име власти а назив струка су обешчастили. Затварање људи је погрешна мера по мишљењу др Жујовића и додаје да ако опет покушају неће добро проћи. Народ мора масовно да изађе на улицу сваки пут кад је демократија и на крају сама слобода угрожена.

Вучићу је лако да влада кад се окружио и напунио скупштину људима који су више за специјално образовање него за ту установу. Kао један од већих разлога кратког живота у Србији др Жујовић навео је сиромаштво али и лошу исхрану као и загађеност. Док за то време људи у Kризном штабу јако лепо живе. Сад Kризни штаб лобира за кинеску вакцину а за узврат лепо су награђени аутомобилима марке Волво?! Ради се о најчешће СНС лицима запосленима у здравству. Др Жујовић се одлучио да направи свој покрет јер је схватио да нема ко овом злу на власти да стане на црту. Доста смо трпели возаче, конобаре и друге нестручне људе на важним местима.

Вучић за то време смишља како да нас понизи до краја, зато неписмени и владају данас Србијом. У разговору са грађанима Жујовић је увидео да овде није само проблем политика већ и безбедност јер су му нарочито у мањим местима људи рекли да имају страх и тражили да им гарантује безбедност од СНС батинаша. Kанцер друштва је Пинк и Хепи култура која од људи прави дебилану. Један од бољих примера да народ може сложно и заједно је и акција вађења реке из цеви на Старој планини где су се окупили око истог циља људи другачијих схватања. За грб покрета Жујовић је одабрао песницу ал не песницу као симбол Отпора већ песницу као симбол борбе.

Извор: Славија ТВ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

У Дому за старе Бежанијска коса 100 заражених, министарка Дарија Кисић Тепавчевић ћути као заливена (видео)

5 (2) У Дому за старе „Бежанијска коса“, према сазнањима Нова.рс, коронавирусом је заражено око …

ИЗВРШИТЕЉ заражен короном покушао исељење породице Татари

5 (2) Данас, током покушаја принудног исељења породице Татари из њиховог јединог дома, мушкарац који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend