ИНТЕРВЈУ: Драган Јовановић – Вучићу и Ђукановићу би чикашка мафија позавидела! (видео)

0
(0)

Гост Славија инфо тв био је новинар НИНа Драган Јовановић. За наш канал Јовановић је рекао да не жели са Вучићем да се обрачунава на примитиван начин. Вучић је након његовог претходног интервјуа за наш канал где је Јовановић рекао да ће завршити као Чаушеску примио делегацију из еколошког покрета. Вучић је том приликом тврдио да не зна шта се тамо дешава иако је његов кум Никола Петровић у том послу.

За картел Вучић, Рама, Ђукановић и Заев је рекао да би им чикашка мафија позавидела, с тим да је Заев мафијаш приправник у том послу. Гост је изјавио и да Ану Брнабић никако не би прихватио за зета, тј да би се одрекао преко новина иако Ана има порекло по мајци из његовог краја. Доста је било речио и о пореклу госпође Олбрајт као и многих других светских моћника који су живели у Србији или имају наше порекло. За његовог бишег комшију Милорада Улемека Легију рекао је да има изузетно лепо мишљење и да му је драго да Легија чита његове романе.

Други део емисије био је посвећен заверама из период првог светског рата и ратним профитерима тог доба као и о њиховим наследницима који су на власти и данас у Србији. Гост је доста испричао и о симболим како у Београду тако и у серији Сенке над Балканом. Тврди да сунце које носи је заправо бело сунце а да су тајне организације то злоупотребиле. На крају је било речи и о роману Вероника који је плануо на тржишту. Препоручујем свима да погледају интервју.

Slavija info TV

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Драган Јовановић - Вучић ће завршити у паклу због овога, а пре тога у Дунаву?! (видео)

ИНТЕРВЈУ: Драган Јовановић – Вучић ће завршити у паклу због овога, а пре тога у Дунаву?! (видео)

0 (0) Гост Славија инфо био је писац и колумниста НИН-а Драган Јовановић. У емисији …

ИНТЕРВЈУ: Иван Ивановић - Открио све! Видео сам снимак са Бунга бунга журке! (видео)

ИНТЕРВЈУ: Иван Ивановић – Открио све! Видео сам снимак са Бунга бунга журке! (видео)

5 (1) Гост Славија инфо био је председник Kонзервативног покрета Наши из Аранђеловца Иван Ивановић. …

Један коментар

  1. kaki sterilni dzabolebaros i mutavi maric, kaki komentatori, kaki pokakani novinarcici i piskarala, od Gosn. Jovanovic Dragana nema boljeg Novinara, sto dobi Posteno zaradi, a ume i da nasmeje i zabavi, a tek kako dragog mu aleka voli, i kakvu buducnost mu prorokuje, to vredi cuti. pa se obradovati, eto to je Novinar na koga se treba ugledati i kome treba verovati.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend