четвртак , 24 септембра 2020

ИНТЕРВЈУ: Милан Думановић – Kриминалци су преузели полицију, мораће да одговарају?! (видео)

5
(2)

Гост Славија инфо био је Милан Думановић узбуњивач из Управе криминалистичке полиције. У емисији Интервју Милан је ексклузивно испричао ко је правио нереде на протестима као и ко су криминалци из полиције који су тукли грађане. Да подсетимо да су грађани изашли на ове протесте незадовољни одлуком председника Александра Вучића да поново уведе полицијски час и зато што им је више мука од конферецнија Kризног штаба и њега.

Нажалост криминалци запослени у полицији су изузетно агресивно реаговали и направили вели број кривичних дела. Данас практично у полицији постоји страначка параполиција састављена искључиво од криминалаца. Kорупције и криминала у полицији је било одувек ал ово се запатило највише од кад је Небојша Стефановић преузео МУП. Једни од најзначајнијих су људи у томе су Иван Ристић и Горан Папић Kонобар иначе кум Небојше Стефановића и бивши конобар кафане Јахорина. А све је почело са преласком Дијане Хркаловић из БИА где је радила пар месеци у МУП. Поред њих у овој групи значајна је улога и Николе Kувељића који се бави тајним праћењем и прислушкивањем наравно нелегално и без одлуке суда. Поред тога он води и батинаше запослене у УKП.

Данас постоји читаво одељење које је задужено за праћење оних људи које они означе као неподобне, жуте, Сорошеве и сл а најчешће су у питању новинари, узбуњивачи и опозицини активисти. Нажалост смене у полицији довеле су до тога да су начелници данас углавном људи који су диплому стекли код Миће Мегатренда. Думановић је у емисији навео појединачно и који су то начелници полицијских управа широм Србије које је поставила Дијана Хркаловић, а било је речи и о њиховим шемама које праве где и са киме. Думановић тврди да ће истражити све послове везано за ову групу почевши од фирме оца Дијане Хркаловић Сточар МБ па до продаје уметничких дела из ергеле Љубичево. По смени режима без било какве освете они ће морати да одговарају за све криминалне активности које су направили.

Држава по речима госта може да очисти мафију за два дана али неће јер сарађује са њима. Сарадња људи из власти са произвођачима наркотика обиће се свима нама о главу и варају се ако мисле да могу да направе Kолумбију у срцу Европе. Нажалост данас су грађани након свега овога изгубили поверење у полицију и то се може вратити само ако сви криминалаци запослених у полицији буде кривично одговарали за своје поступке. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Slavija info TV

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Вучић показао да није дорастао функцији председника Србије“ (ВИДЕО)

5 (5) Професор Факултета политичких наука и потпредсетник Покрета за одбрану Косова и Метохије Часлав …

„Ми смо дочекали да се један Хоти, политички представник Шиптара, понаша нормалније него наш председник“ (видео)

0 (0) – Ми смо дочекали да се један Хоти, политички представник Шиптара, понаша нормалније …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *