ИНТЕРВЈУ: Предраг Поповић – Вучић наредио?! Владимир Цвијан не сме испливати?! (видео)

Гост Славија инфо тв био је заменик главног уредника Магазина Таблоид Предраг Поповић. Тема емисије била је потврда суда коју је добио недавно а у вези нестанка Владимира Цвијана. Суд је прошле недеље потврдио његове и наводе других бивших сарадника о томе да Владимир Цвијан више није жив а Предраг Поповић је објаснио како и ко је једини човек који је ово могао да сакрије од јавности. Али и ко је све имао мотив. О овоме је ћутала полиција, тужилаштво, пореска управа, адвокатска комора али и породица преко три године!

Цвијан је један од ретких људи из врха СНС који је јавно претио Вучићу након чега је он побегао са седнице главног одбора странке подсећа Поповић! И управо је Александар Вучић једини човек који је могао да спречи да ово не исплива у јавност. Нажалост ово није једини случај додаје Поповић и има намеру да испита и друге наводе за друга лица која су се замерила Александру Вучићу. Овде је улога слободних медија веома битна јер од институција и на овом примеру можемо видети да нема ништа.

У случају Дијане Хркаловић Поповић каже да је она пристала на полиграф али и да Вучић њу не сме да ухапси баш због снимака које она има. Не би га изненадило и да у неком тренутку објави и његов разговор где наређује да се обришу два минута снимка са наплатне рампе кад је возило у коме се налазио (још није доказано да је возио) Зоран Бабић убило Станику Глигоријевић. Да овај случај буде још чуднији недавно је напрасно преминуо и сведок који се налазио у возилу оштећене.

Дијана планира да за крај објави његове снимке разговора са Андрејом јер јој је то најјачи адут. Поповић сматра да ће у наредном периоду испливати и други костури на које он већ дуже време указује а Драгослав Kосмајац коме је Вучић јавно претио и инспектор полиције Дејан Јовић су само неки од њих.

Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

ИНТЕРВЈУ: Предраг Поповић - Вучић наредио?! Владимир Цвијан не сме испливати?! (видео)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

KИСИЋKИНА МАЈKА ЈЕ АKТЕР АФЕРЕ КРАЂЕ БЕБА!? - После избора опозиције неће бити.. - Ана Пејић (видео)

KИСИЋKИНА МАЈKА ЈЕ АKТЕР АФЕРЕ КРАЂЕ БЕБА!? – После избора опозиције неће бити.. – Ана Пејић (видео)

Ана Пејић, председница Удружења родитеља несталих беба Војводине и заменик председника Покрета отетих беба – …

Радован Kалабић: Павелић и Броз су били британски агенти (видео)

Радован Kалабић: Павелић и Броз су били британски агенти (видео)

Да ли се код нас често не прави разлика између Краљевине Југославије и комунистичке Југославије? …

Један коментар

  1. Sve je potpuno jasno. Covjek je ubijen.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *