ИНТЕРВЈУ: Раде Панић – Вучићев брутални одговор није ме уплашио нећу проћи као Ћурувија! (видео)

5
(6)

Гост Славија инфо тв био је председник Синдиката лекара и фармацеута Србије др Раде Панић. У емисији Интервју др Панић је објаснио да брутални одговор који је добио од председника Александра Вучића није схватио као претњу и да се нада да неће проћи као претходна двојица којима је Вучић брутално одговорио, у питању су Славко Ћурувија и Вучићево чувено „Осветићу се Славку Ћурувији кад тад за све лажи које је писао о мени“ и Оливер Ивановић против кога је вођена брутална кампања на прорежимским телевизијама непосредно пред убиство.

Доктор Панић без обзира на ова сазнања ипак је оптимиста и не верује да ће га иста судбина задесити. У емисији доктор је најавио да чим се изгура овај хаос са епидемијом мораће да се среди много ствари у здравству јер је ова епидемија показала да ствари уопште не функционишу и да је систем пукао. И поред свега овога они нису били спремни да упосле довољана број лекара већ људи су и даље на бироу иако је аларматно а за то су имали више од пола године. Овакво руковођење здравственим системом плаћамо животима наглашава Панић.

Данас још увек нема прецизног протокола ко се задржава на болничком лечењу а ко се пушта на кућно што је више него скандалозно али стање може бити и горе ако се нешто хитно не промени. Kонцерте и тзв црни петак власт никако није смела да дозволи, а те ствари највише иду на руку антиваксерима који добијају на значају с пуним правом кад неко види овакво стање у здравству. Једна од битнијих препорука др Панића је што мање додиривати лице јер вирус само преко лица може да уђе у организам а човек дневно око 2000 пута додирне исто. Додатни проблем је и то што вирус често мутира али и велико загађење којем смо изложени.

Епидемија је оголила здравство али и власт. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

ИНТЕРВЈУ: Раде Панић - Вучићев брутални одговор није ме уплашио нећу проћи као Ћурувија! (видео)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама... (видео)

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама… (видео)

5 (4) Аутор и водитељ Никша Булатовић #РадованKалабић​ #Напредњаци​ #ТајнаKонвенција​ Донели су Србији слом, а …

Кроз српску историју са Милосавом Самарџићем (видео)

Кроз српску историју са Милосавом Самарџићем (видео)

5 (3) За сајт Српска историја говори Милослав Самарџић, српски књижевник, публициста, власник издавачке куће …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend