ИТАЛИЈА У ШОКУ: Мигранти убили тинејџерку и појели јој срце и гениталије!

Осамнеастеогодишња италијанка убијена је, а њено тело је искасапљено од стране мигранта из Нигерије, који је у Италији живео на истеклој визи. Према истраживању криминолога професора Алесандра Мелуција мигрант је највероватније планирао да јој ритуално поједе срце и гениталије.

Тело италијанске тинејџерке Памеле Мастерпиетро пронађено је на улици, а њено тело је исечено на комаде и стављено у велики кофер прошлог месеце у граду Поленца (Полленза).

Полиција је данас ухапсила Иноцента Осагхалеа (Инноцент Осегхале) у вези са убиством, након што су детаљно истражени видео записи око месеа на коме је остављено тело. Осагхале је познат полицији као дилер дроге, који је чекао депортацију јер му је истекла виза.

Полиције је претресла кућу Осгхалеа и пронашла одећу жртве натопљену њеном крвљу, коју је убица вероватно чувао као трофеј. Случај је узео још већу димензију када је психјатар и криминолог професор Алесандро Мелуци (Алессандро Мелуззи) рекао у интервју за једне италијанске новине, да убиство има идентичан образац као ритуална убиства нигеријске мафије.

Професор Мелуци истиче чињеницу да срце и гениталије нису пронађене и сугерише да су ти делови тела поједени у канибалистичком обреду. Бројни докази и околности у којима је почињен злочин сугеришу Мастропиетро да је убијена у оквиру древног ритуала Макабре.

Ђанфранко Боргани (Гианфранцо Боргани) адвокат особе која је реније била осумњичена да је учествовал у злочину каже да такође није искључено да је жртва убијена у оквиру Вуду ритуала у коме се тело касапи како би се дошло до спиритуалних моћи.

Најновији форензички извештај потврдио је да је девојка тучена до смрти, што је поништило предходну теорију полиције да је убијена тако што јој је убризгана смртоносна количина дроге у крвоток.

Тужилац Ђовани Ђорђо је изјави да упркос томе да Осегхале није званично оптужен за злочин, бројне изјаве на саслушању су га инкриминисале и сугеришу да је био део злочина.

Извор: Дневна Газета/ Liberoquotidiano.it/ riscattonazionale.net

Актуелно

Србија постаје сабирни центар за мигранте

Помоћ националним економијама широм света у радној снази или Србија и Балкан као сабирни центар …

Удовица Оливера Ивановића: Вучићу све верујем!

Преносимо тврдње и наводна сазнања Српског телеграфа о наводном откривању убице Оливера Ивановића. Српске службе, …

Један коментар

  1. Колико је оваквих језивих доказа да ово нису избеглице већ створена војска за изазивање хаоса и крвопролића. Ко су ти политичари који су се продали нацисти сорошу за шаку долара да би се створио хаос у коме би једино сорош зарадио.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons