Јадан ти, пука си сиротиња! (видео)

0
(0)

Жвалави велеиздајник је јутрос рано јутру отрчао на РТС како би Београђанима и Србији објаснио како он није убица, лопов, криминалац и власник седам некретнина које вреде више од милиона евра. Ево, сузе су нам кренуле од туге колико нам је председник сиротан. Дајте људи да скупљамо добровољне прилоге да овом нашем сиротану помогнемо да преживи! Јел ви видите да јадничак нема ни за леба!

Само никако да објасни зашто је Србија као једина европска земља доспела на црну листу ФАТФ као земља у којој се пере глобали прљави новац који с еправи углавном од продаје наркотика и оружја. Србија је означена као и земља одакле се финансирају терористичке организације?! Ко то и у каквим количинама преко Србије пере новац када су морали и званично да нас ставе на црну листу? И ко то, које и чије терористе финансира из Србије?

Каже прекустурени гоља да није убица. После министровања у Слобином кабинету када је на улици ликвидиран Славко Ћурувија коме је тада још млађани Вучић јавно претио осветом тешко која будала може да поверује у то. Распевана птичица из српске службе безбедности која је веома добро упозната са читавим случајем Ћурувија каже да је Ћурувија ликвидиран управо због истине коју је тада почео да износи у београдским интелектуалним круговима а која је гласила да је прави отац Александра Вучића шиптраски новинар Фахри Муслиу. Покојни Ћурувија није то причао напамет јер је извор од кога је добио ту информацију био 100% поуздан. Славко Ћурувија је ликвидиран јер је са том причом о шиптару као биолошком оцу Александра Вучића угрозио многе године рада оних који су стајали иза Вучића и припремали да га да буде оно што је данас. То је права истина о убиству Славка Ћурувија а не дезинформација потекла из дела тадашњег ДБ-а да је Ћурувија ликвидиран зато што је узео пет хиљада долара од Американаца и ђто је наводно био амерички шпијун. Та прича је жешће небулозна јер је у то исто време док је Славко Ћурувија наводно шпијунирао за Американце бивши шеф ДБ-а Јовица Станишић са њима одржавао редовне контакте.

Каже да није лопов? Тешко да није а ево и зашто. Прве озбиљне паре направио је као председник Анкетног одбора Народне скупштине за утврђивање чињеница у трговини електричном енергијом. Вука Хамовић и Војин Лазаревић су се тада ишчупали из затвора јер су Александру Вучићу као шефу Анкетног одбора скупштине који је водио истрагу против њих искеширали позамашну суму новца како би се читава ствар заташкала што је Вучић и урадио. Тај новац који је Вучић тада добио био је први озбиљан новац који је имао у рукама. Тада је почео његов ударнички рад на пљачкању државе и рекетирању свих оних које је могао и имао чиме да рекетира. Данас каже како није лопов?

Србија од браће Вучић данас нема веће криминалце. Криминалне послове одрађују са арапским терористима, шиптарским терористима и нарко фисовима, и имају тал у готов свакој већој криминалној прљавштини у Србији. До доанс нико ниј еодговорио ко је прави власник плантаже марихуане коју је полиција уништила у бившем пољопривредном комбинату Гаково где је у том моменту сирове траве било у вредности од пола милиона евра. Гаковчани тврде да је Власник те плантаже марихуане био нико други до рођени брат Александра Вучића, Андреј. Мало сте послова, ресторана и других објеката отели од валсника? Па данас нисте криминалци? Ајде!

Вучић је у јутарњем гостовању на РТС-у изрекао само једну истину тј. полуистину. Да он није валсник седам некрeтнина у Београду. И није. Има у свом власништву бар 40 некретнина у власништву и то само у Београду. Између осталог и читав Београд на води преко којег се пере сав онај прљав новац због којег је Србија доспела на црну листу ФАТФ-а. То прање новца било је главни разлог пропасти Дисковери френчајза у Србији и он је угашен како би се прикрила огромна количина новца који је опран преко тог кредитног система. Нису само Вучићи и њихове подгузме муве били у тој игри прања прљавог новца. Има ту и веома звучних имена и са глобалног бивоа. Вучићу су ипак били и сотали локални пилићари који скупљају мрвице са пода правих Господара. Арапска фукара ту само фингира власнике а прави власници читаве те ујдурме могу се пронаћи само пажљивом и детаљном истрагом ланца повезаних офшор фирми регистрованих у УАЕ.

Има ли кога иоле наормалног да гледа ове небулозе и болештину која излази из велеиздајничких уста и да у све то или бар један део може и да поверује?

Милинко Милинчић, Србија данас

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Путин после телефонског разговора са Вучићем: Косово и Метохија не може без Савета безбедности

5 (3) МОСКВА – Председник Србије Александар Вучић јутрос је телефоном разговарао с руским колегом …

Шта садржи споразум који су Вучић и Хоти потписали уз гаранције Доналда Трампа у Белој кући

4.8 (5) ВАШИНГТОН – Споразум чије потписивање се очекује у Белој кући за пар сати …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *