Како су браћа Вучић у Бечу прославили прву милијарду евра опљачкану од Србије!

5
(1)

– Јавна је тајна да се у Србији преузимају фирме од успешних бизнисмена, написао је на свом Фејсбук налогу председник општине Чајетина Милиан Стаматовић и лидер Здраве Србије. Према Стаматовићеим речима, браћа (Вучић) су недавно у Бечу прославила прву милијарду евра коју су стекли на та начин.

– Браћа су прославила у Бечу прву милијарду евра, отели су многе фирме, рекетирају, уцењују, прате и прислушкују породице, децу, жене неистомишљеника, отимају бање, желе и Златибор…” ово и много тога имам прилике да чујем у разговору са пословним људима, који су нажалост преживели и доживели да им неко узима фирме, да им не да да инвестирају. Заиста не могу да останем нем на ова и многа друга сазнања, која су јавна тајна у Србији. Можда би било боље за мене да живим ружичасти живот са Пинка, али то ипак остављам онима који верују да је Србија Швајцарска, а да је Вучић некакав спаситељ и мученик без динара у џепу који спава и једе једном годишње, написао је Стаматовић.

О преузимању фирми од стране Вучића и његових сарадника, први је проговорио прошле године некадашњи председник Србије Борис Тадић у интервју за недељник НИН.

 – Вучићеви најближи сарадници, браћа и кумови, контролишу софтверску индустрију, изградњу путева, трговину струјом и пољопривреду. Вучић ствара економску моћ која би требало да његов пораз на изборима учини ирелевантним, јер ће имати све полуге управљања земљом у својим рукама…
 Ozoonpress.net

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

КОМЕ ЈЕ ПОТРЕБАН „МИНИ ШЕНГЕН“ или хоће ли српска сиротиња одлазити на печалбу у Албанију?

5 (5) Готово једна трећина људи у Србији живи са просечним приходом до 30.000 динара. …

РЕКОРДНИ ДЕФИЦИТ БУЏЕТА Мањак у државној каси 2,9 милијарди евра

5 (6) У првих осам месеци 2020. године консолидовани дефицит републичког буџета износи 344, 6 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend