Карађорђевићи ЕПС-у за струју дугују 70.000 евра!

0
(0)

Да није избора и популизма Александра Вучића никда не бисмо сазнали да нам увезени престолонаследник Александар II Карађорђевић за утрошену струју дугује невероватних 70.000 евра! Док српској сиротињи ЕПС гасе и сече струју за дугове од пар хиљада динара дотле наш врли престолонаследник дугује 70.000 евра за утрошену струју?!

Па шта радите кад трошите толику струју? Изгледа да лондонски принц није платио ни један рачун за струју откада је поново зајашао Србима на грбачу.  Него да оде неко из МУП-а до Белог двора и да провери да тамо нема инсталираних лампи које се користе за бављење хортикултуром. 

Него што дугују толики новац за утрошену струју па ти лондонски принчеви ни рачуне за воду не плаћају!

Боже нас сачувај и саклони популисте Вучића и лондонских принчева.

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Kо троши струју на Јовањици? Планатажа марихуане затворена, рачуни за струју расту

5 (2) Адвокатица Зора Добричанин Никодиновић, бранилац Предрага Kолувије власника плантаже “Јовањица” на којој је …

Ипак камата на рачунима за струју

5 (22) Грађанима, уколико касне са плаћањем рачуна током ванредног стања, нећемо обрачунавати камате, а …

7 Коментара

 1. Колику апанажу Србија даје Карађорђевићима? Ништа наравно. Монархија кошта али и доноси престиж па и туристичке приходе а и политичку стабилност што је тек оно што има невероватну цену. Погледајте све најбогатије и најстабилније земље у Европи су монархије.
  Ако то није јасно неуким у народу којих је све више бар би интелектуалци ако мисле својом главом морали да знају боље.
  Невероватних пара кошта џабалебарење Томислава Николића на месту председника банана државе који се не меша у свој посао што тек кошта Србију независности и просперитета,
  Наравно да се сваком могу наћи мане па и Александру Карађорђевићу али он је најмањи проблем за Србију. Сви који су глумили или глуме шефа државе у прошлости су далеко веће штеточине.
  Нажалост заостала удбашка банда на власти нема намеру да препусти никоме ни део власти и плена који је тек невероватних милионе пута већи од дуга Карађорђевића.

  • Ovo kao da je pisao Matija Bećković! U redu, Toma jeste nivo magarca, tu nema spora, ali on nije magarac, on je majmun (čipanza) a čipanze su lopovi i Toma majmun je lopov (jebo mu pas mater i poreklo odakle potiče) i on ima svoj ograničeni mandat koji traje pa se i završi (ako traje toliko) a za tim ide na sud i preispitivanje itd. ako u Sribi ima toga. A šta taj „kralj“ (koji to nije) jebo mu pas mater) uobražava da je? Isto je majmun jer se upravo tako i ponaša – kao majmun. Legitimnost njegovih (nekakvih) „prava“ nigde ne postoje, on je u mutnim vremenima doveden u Srbiju (od strane Vuka Draškoviće i Matije Bećkovića) na uzicu, lancu il’ konopcu kao cirkuzantska životinja, majmun, medved ili druga neka beštija i sada je oslobođen i divlja okolo tražeći neka „svoja prava“. Majmune, marš u pizdu matetrinu odakle si doš’o, jebali te oni koji su te doveli ovamo, jebo im pas mater i poreklo njihovo (a nije iz Srbije).

   • Комунистичка несвест очигледно дрма још многе јер не схватају да наследници комуњара лапају хиљадама пута више него било који претходни владар. Овде није у питању сам престолонаследник него однос Србије према династији и пре свега поштовање неприкосновеног права на личну имовину и наслеђе па ма ко да је у питању. Као што су њему одузели дедовину тако могу и вама и било коме што је само одлика ДИКТАТУРЕ.
    И не само што је Николић већи трошак за Србију него што би то био било који владар, то су били и биће свио који су били и заседну на његов положај.
    Престолонаследник је одрастао ван Србије и није близак народу али не својом кривицом. Њему је нането много више неправди а било какав трошак коју он прави је смешан у односу на штету коју праве Николић и Вучић.
    Невезано за сву ову пропаганду против монархије (да би се скренула пажња са правих штеточина) Србији би било далеко боље да се врати монархија јер самим својим постојањем парламентарна монархија спречава злоупотребе каквим су склони мућкама изабрани политичари као Николић и раније Тадић.

 2. Dragan Stojanović

  Kakvu to on zaslugu ima za ovaj narod i ovu državu.Kao pretedent z a budućeg kralja on i njegova porodica su morali sa spreme za povratak u zemlju. Da pre svega nauče srbski jezik, istoriju, običaje i da uznad svega nauče da vole svoj narod i svoju zemlju.
  U vreme odsustvovanja živeli su da i danas ne znamo od čega i od koga.Na čiji račun i od čijih para.
  Ajde malo da vidimo kako su to njegovi dedovi zaradili sva ta bogatsva i to u vreme ratova: balkanskim, sa bugarima u vreme Prvog svetskog rata kao i u vreme velike krize i diktature. Dok je narod ginuo, od siromaštva umirao gladan, oni se toliko obogatiše pa bi sada ovaj koji nema baš nikakve zasluge da mu se vrati imovina stečena u tim vremenima. Ako se zna da je i onaj švajcarac pisao da je u vreme prvog svet. rata najveći ratni profiter bio Nikola Pašić, šta pričati više.
  To što ga je Drašković doveo u zemlju i omogućio mu da živi kao parazit i nikome ništa ne plaća, ja bi ga sada preselio kod Dane i Vuka pa tamo neka sedi i ne plaća ništa.
  Obzirom da nismo i da nećemo biti monarhija to što mu država daje treba isto tako preispitati.

  • А ко сте ви да знате да Србија “неће бити монархија“?? Да погађам – наследник пете личке или комуњара?
   Србија је највећи део свог постојања била монархија, као таква је и настала и само потомци гладница са камењара којима ништа у српској историји није свето су против поштовања традиције од којих је монархизам не мали део.
   Наравно и владари су правили грешке и то не мале али потомци не одговарају за дела својих предака а монархију треба разматрати независно од тренутног престолонаследника – као вид државног уређења који обезбеђује далеко стабилнију власт у парламентарној краљевини него што је то данас случај.
   Ако Србија опстане сигурно ће бити поново монархија кад тад невезано ко ће бити протоколарни владар. Ако опстане ова републиканска дошљачка лоповска мафија на власти и Србија и Срби су осуђени на нестанак.

   • Dragan Stojanović

    Da Mda ne ostane u dilemi. Niti sam naslednik pete ličke, niti komunjara.Poreklo iz najuže Srbije i to oni koji su plaćali najveću cenu u svim ratovima.
    Nemam ja ništa protiv monarhije, ali razmisli malo kako bi to bilo da ovaj zasedne na presto.

  • Bravo Dragane , sve si lepo rekao, oni traže svoje koje su im preci stekli ,,poštenim radom,, . Nemaju oni ništa ovde i neće nikad ni imati to je svojina ove zemlje i ovog naroda koji je ostao ovde dok su vajna gospoda pobegla ali ne praznih ruku.Sad kad je džep malo ispražnjen sad bi da im se vrati imovina . Ovaj narod je ostao ovde da krvari dok su paraziti krckali i uživali . Što se mene tiče obesio bi ih na prvu banderu , ali pre toga nek plate sve što su dužni .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend