Ко о чему а фармако-мафијашка курва о поштењу!
Фото: Филип Kраинчанић/Нова.рс

Ко о чему а фармако-мафијашка курва о поштењу!

ЧЛАН Кризног штаба епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да није уплашен, али да јесте забринут због претњи и увреда које добија, нагласивши да је патриота и да је спреман да се жртвује за Србију.

– Нисам уплашен, али забринут јесам. Није пријатно то доживљавати уз породицу, најблаже речено то је потпуно неприхватљиво – рекао је Кон за ТВ Прва.

Како каже, и раније је доживљавао разна довикивања на улици, за разлику од његовог колеге Бранимира Тиодоровића који је изјавио да није имао таква искуства.

Кон је казао да, имајући у виду његово порекло, у увредама има и антисемитизма, али да се у Србији осећа као у својој земљи и да је патриота и спреман на жртву.

– Нисам очекивао да ће неком да падне на памет да направи овакав перформанс. Међутим, иако је реч о перформансу, јасно је да се одређени насилници сматрају херојима који могу да ме нападну било где – рекао је Кон.

Навео је да су му узвици “Менгеле” најтежи, јер је, како каже, реч о нацистичком озлоглашеном злочинцу који је као лекар радио експерименте, а то је, каже, потпуно супротно од његовог бића.

– Та увреда је жестока и велика, да не кажем како то делује на неког ко не зна ништа о епидемиологији која се бави изучавањем популације, чувањем здравља становништва – навео је Кон.

За коментаре да не ради са пацијентима каже да су бесмислени.

– Имам толико пацијената из времена када сам радио у општој медицини, који ми се и данас јављају. Кад човек то сагледа не зна шта да каже на овакве изливе беса – рекао је Кон.

Навео је да су ковид пропуснице заштита здравља и привремена мера да се спречи преношење вируса.

– Зликовац је вирус. Највећи проблем је то што су се они сврстали уз вирус, бране вирус тиме што спречавају вакцинацију, људи остају невакцинисани и вирус остаје у животу. Не верујем да то раде свесно, али је чињеница да се то дешава – рекао је Кон.

Поручио је да једино вакцинација обезбеђује да се вирус потисне и да они који су против вакцинације директно подржавају опстанак болести.

Кон је истакао да је држава обезбедила вакцине за све грађане наше земље.

Навео је да се неповерење у Кризни штаб градило на разне начине и додао да сви који су активно учествовали у рушењу поверења у Кризни штаб помажу антиваксерима који су на терену.

– Нећу никог конкретно да прозивам, али они ће се сами препознати – рекао је Кон.

Кон је поручио да у овој ситуацији морамо да будемо потпуно мирни.

– Ја морам да потиснем све негативне емоције и да наставим даље да радим. Најважније је да схватимо да излаза из ове ситуације без вакцинације нема, а под тиме не мислим само на једну дозу него докле год то буде потребно – рекао је Кон.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Предраг Кон: Медицински део Кризног штаба тражи да ковид пропуснице важе 24 сата и да буде 10 дана затварања

Предраг Кон: Медицински део Кризног штаба тражи да ковид пропуснице важе 24 сата и да буде 10 дана затварања

Епидемиолог Градског завода за јавно здравље Београда и члан Кризног штаба доктор Предраг Кон каже …

Фајзер ће инкасирати 36 милијарди долара од продаје вакцина у 2021.

Фајзер ће инкасирати 36 милијарди долара од продаје вакцина у 2021.

Америчка фармацеутска компанија Фајзер је подигла прогнозу прихода од продаје вакцина против ковида-19 за ову …

Један коментар

  1. Da li kon preti, razapinjace on nas ko njegovi preci spasitelja naseg.. kone opet ce doci spasitelj a ti u paklu ognjenom zajedno sa tvojim ljigama Tiodora, Seklera, Loncar, itd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *