понедељак , 21 септембра 2020

„Косово није Вучићево, него моје“: Драгољуб Жарковић (видео)

0
(0)
Београд – Гост нове епизоде емисије „РасПравда“ био је главни уредник недељника „Време“ Драгољуб Жарковић. Жарковић у емисији говори о слободи медија у Србији, о оптужбама да ради за Мирослава Мишковића, проблему Косова и Метохије и режиму Александра Вучића.
Жарковић тврди да је највећа лаж актуелне власти и председника Александра Вучића о стању српске економије и “како нам добро иде”.
„Вучић сваких пет дана отвара неку фабрику Леоне, плету неке каблове, а нема ту озбиљног посла. У систему где једна лаж затрпава другу тешко је рећи шта је ту највећа лаж. Гледајући дугорочно, шта ће се испоставити као највећа лаж, могуће је да ће и питање Косова бити једна од тих ствари“,  каже Жарковић.
Он је рекао да је прошле године Србија имала само 1,7 раст друштвеног производа док је свуда у окружењу то 3 или 4 посто. Жарковић је рекао да економија Србије назадује.
Жарковић је у емисији испричао историјат своје породице и о прецима који су отишли за САД, а онда се вратили као добровољци у Првом светском рату а затим се насели у Косовској Митровици изградили хотел и електроцентралу Газиводе.
„Вучић каже не дам моје Газиводе. Како говориш “моје Газиводе” кад су моје?“,  каже Жарковић.
Жарковић у емисији говори и о Вучићевом позиву након што је у “Утиску недеље” открио да се председник поново оженио, некадашњим дебатама са Николом Милошевићем, свом односу према Русији и према ЕУ итд.
„Ово је друштво укинутог дијалога, овде се дијалог не дозвољава „,  рекао је Жарковић коментаришући стање у друштву и медијима.
Емисија “РасПравда” реализује продукцијa HelmCast, аутор и водитељ је Мидраг Зарковић.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

EKСПЕРТ УПОЗОРИО СРБИЈУ: Следи банкрот државе и глад, једино овако можете да се припремите (ВИДЕО)

4.3 (14) Економиста др Иван Пајовић тврди да режим Александра Вучића превише задужује Србију и …

ЧУВЕНИ МАKЕДОНСKИ ДОKТОР: Не умиру људи од овог вируса већ од … (видео)

4.7 (72) Ексклузивно за емисију Глас живота чувени професор инфектологије из Македоније дао је интервју …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *