KРВ СУЗЕ И ЗНОЈ! 1. епизода серијала о 30 година апсолутне владавине Мила Ђукановића (видео)

0
(0)

Инспирисана парламентарним изборима у Црној Гори, екипа Гласа јавности је уочи гласања, августа месеца 2020. године, снимила серијал „Моћ – лице и наличје“ о три деценије неприкосновене владавине лидера ДПС Мила Ђукановића. Међутим, серијал није емитован због угрожене безбедности самих аутора емисије. Све до сад, кад смо, надамо се не тако наивно, донели одлуку да у финишу предизборне кампање за политичко освајање града Никшића понудимо публици ретроспективу једне владавине, која својим карактером и деловањем непогрешиво стаје у сам наслов серијала „Моћ – лице и наличје.“

Вођени етиком новинарске професије, да износимо само проверене информације, без кометарисања и изношења личног става, кроз осврт на најзначајније догађаје који су обележили Ђукановићев незаустављиви политички успон, праћен бројним аферама, покушали смо, а надамо се и успели, уобличити једну изазовну биографију, за којом вапи и сам Холивуд.
И баш уочи емитовања прве епизоде нашег серијала, YОУТУБЕ је блокирао наш канал Глас јавности на седам дана! Уредништво наше медијске куће донело одлуку да се од емитовања не одустаје, и да се серијал емитује на нашем другом каналу ГЛАС ЈАВНОСТИ УKРАТKО.

Glas javnosti Ukratko

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

АВАЧКИ КАРТЕЛ У РАСУЛУ: Напредњаци се разбежали куд који, мили моји

АВАЧКИ КАРТЕЛ У РАСУЛУ: Напредњаци се разбежали куд који, мили моји

5 (12) Мафијашка пирамида Александра Вучића је почела да се урушава. Отпала је група извођача …

Цвијанови документи: Откривено име Аустријанца кога је Штази водио под кодним именом "Landgraf" а преко којег екс-ЈУ тајкуни и мафија пере прљав новац (видео)

Цвијанови документи: Откривено име Аустријанца кога је Штази водио под кодним именом „Landgraf“ а преко којег екс-ЈУ тајкуни и мафија пере прљав новац (видео)

4.8 (4) Цвијанови документи, које је снимио на меморијском стику 2014. године, једни су од …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend