ЛДП финансира и диригује немачка фондација Фридрих Нојман

0
(0)

Београд – Српски народни покрет НАШИ обавештава јавност да панични позиви на линч наше организације који долазе од Чедомира Јовановића са све неаргументованим изразима „фашисти“ су резултат тога што је ЛДП странка којом у потпуности управља немачка Фондација Фридрих Нојман – Friedrich Neumann Stiftung.

Сама Фондација Фридрих Нојман на свом званичном сајту наводи да има блиску сарадњу са Либерално Демократском Партијом од самог њеног оснивања, од 2005. године, па су тако све конференције, трибине, информативни билтен на сајту ЛДП-а, гостовања по иностранству, предизборне кампање, обуке кадрова, семинари и сваки други деловања ЛДП-а, од тренутка оснивања до данашњих дана, под покровитељством и координацијом немачке Фондације Фридрих Нојман.

Сусрети Чедомира Јовановића са Оли Реном, Гвидом Вестервелеом и другим европским институцијама, странкама и асоцијацијама су такође под спонзорством и координацијом ове фондације и Чедомир Јовановић је управо њихов највећи штићеник у Србији и промотер политичких процеса које заступа ова Фондација.

Питамо Чедомира Јовановића да ли хајка против СНП НАШИ и његово противљење Закону о страним агентима који предлажу СНП НАШИ по узору на америчко и руско законодавство, значи да би применом тог закона Либерално-демократска партија била избрисана са политичке сцене Србије као организација која у потпуности зависи од свог иностраног спонзора, односно, од фондације Фридрих Нојман.

Поменута Фондација иначе носи име по немачком политичару који је био члан Рајхстага и који је познат по антисрпским тезама и антисрпском политичком деловању, те тако Фридрих Нојман у својој најважнијој књизи Средња Европа (MittelEurope) тврди да „Србију треба избрисати с лица земље“, па не би било згорег да Чедомир Јовановић одговори и на питање да ли ова фондација данас успева да буде прави настављач традиције политичких идеја и политике Фридриха Нојмана управо кроз деловање ЛДП-а.

Комплетно противуставно деловање Либерално демократске партије као страног агента у Србији ће бити представљено у документу „Бела књига кривичних дела невладиних организација“, а позивамо надлежне органе да посебно обрате пажњу на хистерично понашање потписника Декларације којом се осуђује позив СНП НАШИ за забрану свих организација које крше Устав и које врше говор мржње и дискриминацију према српском народу у Србији – матици држави свих Срба.

 

Информативна служба СНП НАШИ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Немци нам контролишу уџбенике, Вучић им дао 100 милиона евра! (видео)

5 (3) Међу суверенистима постоје сличности и разлике. Слажемо се да Срибјом управља Берлин, али …

Немци позивају да се Италији не помаже због мафије, Италијани огорчени на ЕУ

3 (5) Италијани су огорчени гласовима из Немачке који позивају да се европска финансијска помоћ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend