fbpx

Легални лопови: Паркинг сервис сад односи аутомобиле и из дворишта!

0
(0)

Београд – Маштовитост у отимачини властодржачке мафије нема граница, јасно нам је већ извесно време. Након бесмислених избора, празна буџетска каса мора да се напуни, па је тако ова мафија кренула у нове пиратске походе.

Случај Београђанке Л. Г. са Јулиног Брда којој је Паркинг сервис однео ауто са паркинга испред зграде је разлог да се замислимо колико смо сигурни у својој кући, односно дворишту. Овој жени служба Паркинг сервиса је однела ауто из сопственог дворишта, са места где већ годинама паркира ауто без икаквог образложења.

„Случајно сам погледала кроз прозор и видела да ми аутомобила нема на месту где сам га паркирала. Супруг ми није у земљи, па ми је прва помисао била да је ауто украден. Позвала сам МУП Чукарица да пријавим крађу, међутим они су ми рекли да прво проверим да ауто није однела шлеп- служба. То ме је искрено више шокирало него могућност крађе, јер сам ауто који је уредно регистрован прописно паркирала испред зграде где га свакодневно остављам“, у неверици говори ова Београђанка, и наставља:

„Прво сам отишла на паркинг „Аду“, где су ми рекли да ауто није више ту већ на Новом Београду. У сервису Новог Београда су ми испоставили рачун, који ја наравно нисам хтела да платим јер је њихова грешка што су ми уопште однели ауто. Да има икаквог реда у овој држави, они би мени платили што су ми одузели ауто који је могао баш у том тренутку да ми затреба, јер имам мало дете. На моје негодовање предложили су ми да напишем молбу која ће бити размотрена у року од 7 дана. Молбу сам написала, али одговора још нема, а рачун који је сада већ прешао, по њиховим проценама, тридесет хиљада динара само расте.“

Л. Г. није једина из насеља Јулино Брдо којој су грешком однели ауто. Поред ње, у истој згради, жртва државне мафије која путем Паркинг сервиса пљачка грађане су још двоје комшија. Једном од њих није био регистрован ауто, што је по радницима Паркинг сервиса довољан разлог да кола однесу. И поред тога што је паркинг предвиђен за станаре зграда.

Убудуће, ако немате новца да тренутно региструјете ауто, боље га сами се решите, да то Паркинг сервис не би радио уместо вас и још вам ту услугу наплатио. А чак иако је регистрован није сигурно да ћете га затећи на месту где сте га оставили и бити „случајна“ жртва ове мафије као што је то била Л Г.

Весна Веизовић, ВасељенскаТВ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредна банда и на лажним изборима без праве опозиције краде и купује гласове, прети, бије, уцењује

5 (4) Све већи број неправилности и инцидената бележи се на биралиштима широм Србије, а …

Кинези у околини Бора уз помоћ Вучићевог режима тероришу и пљачкају локално становништво

5 (8) “Тржишна цена шумског земљишта износила је 557 динара по квадратном метру, па је …

2 Коментара

  1. Sistem uprave počiva na kriminalnim osnovama. Vladavina prava je odavno suspendovana, a građani srbije zatočeni u svojevrsni koncentracioni logor, kojim upravljaju kriminalci, organizovani u kvazi političke partije !

    Srbija NIJE UREĐENA DRŽAVA, već skup organizovanih frakcija jedne partije, čije se upravljanje zasniva na AVNOJ-evskim postulatima i faraonskim nezasitim aspiracijama vođa tih frakcija, koji u osnovi imaju otimanje i napad na tuđu imovinu, pri čemu se zdušno vrši zloupotreba naziva i rada organa državne uprave i institucija gradskih službi !!!

    http://novibeogradafera2.blogspot.de/2016/02/privatizovana-uprava-selektivna-primena.html

    http://novibeogradafera2.blogspot.rs/2015/10/blog-post_55.html

  2. Državna mafija u vidu Parking servisa prilježno radi i u Novom Sadu. Meni su već dvaput odneli auto ispred zgrade u kojoj živim 40 godina. Ali treba ih razumeti. Partijska mašinerija je neumoljiva. Svaka „sumnja“ ima da se plati. A tek prekršaj…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *