ЛОПОВ ПРЕТИ ЛОПОВИМА: Ако ја паднем видећете ко ће све пасти поред мене!

0
(0)

Боље би им било да ћуте, јер знам шта су неки од њих радили, поручио је Спасковски.

Бахати директор РТБ „Бор“ Благоје Спасковски поручио да би за неке људе било боље да држе језик за зубима него да около причају, јер би и он могао да проговори.
Након открића да би најближи сарадници директора РТБ „Бор“ Благоја Спасковског ускоро могли јавно да проговоре о начину на који је он годинама водио ово државно предузеће, због чега је буквално доведено до руба пропасти, најмоћнији човек у Србији нашао се у невиђеној паници, сазнаје Курир.

Извор близак Спасковском каже да је овај генерални директор последњих дана веома нервозан јер би његови блиски сарадници могли да пропевају пред надлежним органима о бројним сумњивим пословима и малверзацијама па је због тога почео чак и да прети.

– Спасковски је поручио да би за неке људе било боље да држе језик за зубима него да около причају оно што их се не тиче, јер би у том случају и он могао да проговори, што им се сигурно не би свидело.

Спасковски је зато рекао: „Уколико ја паднем, повући ћу многе са собом. Боље би им било да ћуте, јер знам шта су неки од њих радили“ – каже овај добро обавештени извор из Бора.

Подсећања ради, Спасковског ниједна власт још од Слободана Милошевића па наовамо није могла да смени. Током вишегодишње владавине Спасковског РТБ је претрпео вишемилионске губитке.

Курир је већ писао о томе како је Рударско-топионичарски басен очерупан за милионе и задужен за најмање 1,3 милијарде евра.

Такође, последња у низу је пљачка око пет тона злата, чиме је држава оштећена за 150 милиона евра.

Овоме треба додати и позамашан списак некретнина које Спасковски поседује, а реч је о становима у Лондону које није пријавио Агенцији за борбу против корупције.

Курир.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Успон империје Бранбић

4.9 (8) Лепо је бити успешан, а још лепше кад успех свима у породици дође …

Андреј Вучић у Војводини поседује на десетине хиљаде хектара пољпривредног земљишта

4.7 (15) „Несумњива је чињеница да Андреј Вучић управља кључним политичким процесима и доноси најважније …

3 Коментара

  1. Samo napred Spasoje. Daj da saznamo ko to vise voli Srpsko zlato od Engleza.

  2. LOPOV, DA LI JE I DRŽAVA?

    E narode srpski prokleti, zar si dozvolio da te ovi vode nakon petogodišnjeg upropašćavanja zemlje, njene privrede i njenih ljudi. Poštovani narode otkači te kabadahije koje se nakačile nemilosrdno na tvojoj nežnoj grbači. ΛV da li ti znaš šta je tvoj klimoglavac, čelnik RTB Bor, gde je zavio firmu RTB Bor , Srbiju, pa i tebe kao državnika. Gde ti je državnost kada te taj hohštapler navodi na tanak, s druge strane debeo led, krađe, kriminala i uvođenje u takav njegov kriminal cele jadne države, a vi je vodite. Kako možete dozvoliti da jedan kriminogeni tip ucenjuje vladu, predsednika i državu, za ono što je on učinio u dosluhu činovnika države, a ima hrabrosti da te iste jatake optuži da su naneli štetu državi. Gospodine ΛV okanise da štitiš svoje štićenike koji su naneli na milijarde evra štete tvojoj voljenoj zemlji, već ih stavi na mestu gde zaslužuju da malo odleže. Ne moraš, po slobodnoj proceni, da im budeš jatak. Čoveče, RTB Bor kao najprofitabilnija firma u SFRJ, zbog činjenja što se nije smelo činiti, doveden je do bankrota a takođe i dršava. Mada ona koristeći mehanizam svemogućnosti, to je ispeglala otimanjem plata i penzija i vođenje zemlju na dnu svetske ekonomije i privrede. Okolnost oko zlata, srebra i bakra i mešetarenja oko njih naneli su svakojako zlo državi i narodu, a nisam siguran da sve to ne znaš. Neka ti služi na čast, imaš vlast, sudstva, tužilaštva, ako nemaš koga da hapsiš, uhapsi mene i onog naroda pored kontejnera, koji ugrožava ekologiju, a čuvaj Spaskovskog koji otuđio zlata, srebra, bakra i para uz pomoć državnih činovnika, sramoto! Ako nemaš koga, uhapsi sebe. Ko je Spaskovski da sve vas ucenjuje i uvlači, ako niste uvlečeni, u kriminal države.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend