Насловна / Забава / Занимљивости / Лопови „просули“ Фројда
Лопови "просули" Фројда 1

Лопови „просули“ Фројда

Провалници су упали у крематоријум Golders Green, на северу Лондона у ноћи између 31. децембра и 1. јануара 2014. године. За време крађе провалницима је на под испала древна грчка ваза из трећег века пре нове ере, у којој је био пепео Фројда и његове супруге Марте. Полиција претпоставља да је непознати починилац упао у зграду са циљем да украде урну, међутим, из неког разлога то није успео.

urn_containing_sigmund_freud

“Такав циничан злочин могао је да изврши само веома безосећајан и бездушан човек и ми ћемо да урадимо све што је у нашој моћи да га ставимо иза решетака“, – изјавили су у полицији. Како се наводи у званичном саопштењу, тренутно се посмртни пепео Фројда и његове супруге “налази на безбедном месту“.

 

Извор: Глас Русије

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Напредна лоповска банда и у Крагујевцу увела "Бус плус" 11

Напредна лоповска банда и у Крагујевцу увела „Бус плус“

Од првих дана маја у Крагујевцу је почео да се примењује нови, електронски, систем наплате …

Александар и Андеј Вучић преко УАЕ постали власници најплодније земље у Србији: Браћа Вучић пљачкају и са браћом Арапима 12

Александар и Андеј Вучић преко УАЕ постали власници најплодније земље у Србији: Браћа Вучић пљачкају и са браћом Арапима

Србија је у парадоксалној ситуацији да има више него довољно изузетно квалитетног обрадивог земљишта, али …

Један коментар

  1. Lazar Kanacki

    „то је могао да уради само циничан и безосећајан човек“ – па зар у енглеској има и другачијих сем циничних и безосећајних ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *