fbpx

Ма ЕПС уопште не краде! Нишлијка редовно плаћа струју 500 динара а у децембру јој стигао рачун од 1.7 милиона динара

0
(0)

Тијани Тошић из Ниша „ЕПС Снабдевање“послало је рачун да плати 1,7 милиона динара за потрошену струју у децембру, иако јој је досад просечан рачун био око 500 динара и греје се на угаљ. Ово је још један пример да је ЕПС драстично оштетио купце.

Ако једна пекара има месечни рачун од 50.000 динара, ова Нишлијка је потрошила струје као 34 пекаре!

– Обично месечно платим око 500 динара, а за децембар ми је стигао рачун у коме је приказана потрошња од 99.998 киловат-сати, за коју треба да платим невероватних 1.693.430 динара. Толико о тврдњи ЕПС да не постоји грешка у обрачуну – испричала је она у једном даху.

Она наводи да је интересантно то што на рачуну пише да је у зеленој зони потрошила 408 киловат-сати, у плавој 1.459, а у црвеној чак 98.131 киловат-сати.
– Мислим да ни две фабрике не могу потрошити ту количину електричне енергије за месец дана, а живим у приватној кући и грејем се на угаљ – истиче она.
У „ЕПС Снабдевању“ јуче нисмо могли да добијемо одговор како је њихов купац добио овако велики рачун.

Због хаоса с рачунима јуче су Уједињени региони Србије затражили да одговорни у ЕПС поднесу оставке. Надлежни у ЕПС, како тврде у УРС, прво су тврдили да је разлог чињеница да је нормално да потрошња у децембру буде већа него у новембру, затим су „окривили“ дужи обрачунски период, а на крају људски фактор.

 

Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Још једна злоупотреба: Kолубара и ЕПС у новом споту СНС

5 (3) И трећи спот Српске напредне странке објављен у предизборној кампањи могао би да …

ИНТЕРВЈУ: Наташа Пришић – Прете ми ликвидацијом зато што сам открила највеће крађе у ЕПС-у! (видео)

4.8 (13) Гост Славија инфо била је Наташа Пришић из унутрашње контроле Електропривреде Србије. За …

9 Коментара

  1. Dobro de malo su pogrešili 🙂 Pa čoveka da strefi šlog iz nečijeg zezanja? ONI NAMA NAPLAĆUJU ČISTU ZAJEBANCIJU! NA RAČUNU POTROŠENE STRUJE 5.650 DINARA PORESKA DAVANJA 2.100 DINARA . DŽABA STE VI MENI TO ODVAJALI TRANSPARENTNI DRUGOVI,ALI TO MU DOĐE PORESKA STOPA OKO 40% !!! ALO BRE ,ŠTO JE MNOGO MNOGO JE!

  2. U je ima i popust od 5% ,18,38 DINARA !!! LJUDI POPUST 18,38 DINARA NA RAČUN OD SVEGA 1.693.430,20 DINARA …OVO JE OTIŠLO SVE U …

  3. Стигла зима. Ниске температуре а и читачи бројила нису баш најбоље видели неколико бројки.

  4. Po prethodnom i očitanom stanju na brojilu, proizilazi da je utrošak el. energije sledeći: 0 kW viša tarifa, a niža tarifa -2 kW.

  5. Неком треба мало мамицу изгледа а?Неко би за ово МОРАО остати без посла!!!

  6. Ovo nije primer da je EPS drastično oštetio kupca, ovo je pogrešno upisano stanje brojila! I računar je to prepoznao kao da je strujomer napravio ceo krug… Ima mnogo problema i krađa, ali ovde je problem u tome što stranački kadar koji je zaposlen da bi očitavao potrošnju nije u stanju da zapiše dva broja kako treba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *