„Мајданске лажи“ и нечасна улога српских медија у НАТО спонзорисаном пучу у Украјини (фото, видео)

„Мајданске лажи“ и нечасна улога српских медија у НАТО спонзорисаном пучу у Украјини (фото, видео)

0
(0)

Ники Карлан: “Украјински избори, председнички и парламентарни, су признати као легитимни и фер, од стране свих меродавних међународних тела.  Демонстранти сада покушавају да насилно промене резултате тих демократских избора. Ја сам била посматрач из Канаде на тим последњим изборима. Партија која предводи ове демонстрације „Свобода“ је oкарактерисана као „Нео-Нацистичка“ од стране  Јеврејског светског конгреса у мају 2013.”

Док пишем ове редове, „дешавање народа“ у Украјини прераста у прави „грађански рат“ са стотинама жртава. „Мирољубиви демонстранти“  шетају улицама Кијева и других западно-украјинских градова наоружани до зуба, цивилну одећу замењују војним униформама, и циљ им је да унесу што већи хаос, убију што више припадника снага реда, униште што више јавне и државне имовине.

Демонстранти су очигледно веома добро организовани, већина добија „дневнице“ у доларима, изабрани пролазе паравојни тренинг у „дворишту“ америчке амбасаде у Кијеву, у њихове руке доспева оружје из разних „западно-спонзорисаних“ канала.

Очигледно је да су Западне силе, на челу са Америком одлучиле да „петооктобарски сценарио“ у Украјини (документовано је присуство и учешће у свему овоме ЦИА оперативаца из српског „Канваса“ на челу са Срђом Поповићем– који се до сада доказао као једно од најмоћнијих оружја америчке „обавештајно-терористичке политике“  полу-насилне смене режима) подигну на следећи- оружани ниво…

Западни медији у хору оптужују демократски изабрану украјинску владу за насиље, иако сви докази са терена упућују на “нешто друго”, а њих је (доказа) захваљујући модерном интернет добу и „мултимедија алатима“ у количинама које обичан људски мозак више није у стању ни да процесира.

Тој Западно оркестрираној медијској кампањи против Украјине (која се већ сада отворено претвара у анти-руску) отворено се придружују и неки водећи Српски медији. У тој прљавој игри не презају од отворених лажи, и медијским манипулацијама „полу-истинама“.

О томе ћемо у следећим редовима…

————————-

На ову анализу ме је додатно мотиивисао (зло)намерно тендециозан  наслов текста Телеграфа:  „Хорор у Украјини: Полиција стрељала жену која је протествовала“.

telegraf-streljanje

 

Овај текст је пропраћен и видео прилогом као „крунским доказом“ наводног стрељања жене од стране полиције у западном украјинском граду Хмељницки:

 

[youtube url=“http://www.youtube.com/watch?v=DipJOV01Pr4″]

 

ДА ЛИ СУ „МИРОЉУБИВИ ДЕМОНСТРАНТИ“ СТРЕЉАЛИ САМИ СЕБЕ ?

Пажљивом анализом снимка установио сам (са великом вероватноћом) да се ради о типу „Маркале“ сценарија од стране Западно инструментализоване  и „наоружане украјинске опозиције“(уз подразумевану помоћ западних обавештајних служби?).

У „најгорем случају“, овде се ради о легитимној акцији украјинске полиције приликом које је дошло до случајног „рикошетирања метака“, који су потом завршили у гомили демонстраната, који су подржавали својим протестом, насилан упад у зграду Управе Безбедности у Хмељницком.

Уосталом погледајте моју аматерску „фото форензику“, коју сам успео да издвојим из видео клипа, и потом сами извуците властите закључке…

——————————-

НА ПОЧЕТКУ СНИМКА, ГОМИЛА ЦИВИЛА СЕ ОКУПЉА ИСПРЕД ЗГРАДЕ, ДОК МАСКИРАНИ И УНИФОРМИСАНИ „ДЕМОНСТРАНТИ“ ВАНДАЛИЗУЈУ ЗГРАДУ ИЗНУТРА (ЗНАЧИ ДА СУ ВЕЋ ФИЗИЧКИ ОКУПИРАЛИ ПРИЗЕМЉЕ ЗГРАДЕ):

 

streljanje1

 

ОВДЕ СЕ У СТАКЛУ ЈАСНО ВИДИ МАСА ЉУДИ КОЈА ЈЕ АНИМИРАНА АКТИВНОСТИМА „МИРОЉУБИВИХ ДЕМОНСТРАНАТА“ УНУТАР ПОЛИЦИЈСКЕ ЗГРАДЕ. ПО МОМ ЛИЧНОМ УБЕЂЕЊУ ВАНДАЛИЗОВАЊЕ УЛАЗНИХ ВРАТА У ПОЛИЦИЈСКУ ЗГРАДУ ЈЕ ИМАЛО ЗА ЦИЉ ДА ПРИВУЧЕ ШТО ВИШЕ ГРАЂАНА ИСПРЕД УЛАЗА, ЈЕР НАКОН „ОСВАЈАЊА ЗГРАДЕ“, ИЛИ БАР ПРИЗЕМЉА- ОВАКАВ ЧИН ЈЕ ПОСТАО БЕЗРАЗЛОЖАН!?

—————————–

ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ НА „ДЕМОНСТРАНТА“ У МАСКИРНОЈ УНИФОРМИ КОЈИ СТОЈИ СА ЛЕВЕ СТРАНЕ УЛАЗА ПРИПИЈЕН УЗА ЗИД. НА ПРВИ ПОГЛЕД ЊЕГОВО ТАКВО ПОЗИЦИОНИРАЊЕ НЕМА СМИСЛА, АЛИ ОНО ШТО ЈЕ УСЛЕДИЛО УПУЋУЈЕ НА ТО ДА ЈЕ ОН ОЧЕКИВАО ОТВАРАЊЕ ВАТРЕ У ЛОБИЈУ ЗГРАДЕ:

 

streljanje2

 

 

У ЛОБИЈУ ЈЕ У ТОМ МОМЕНТУ БИЛА ПОВЕЋА ГРУПА „ДЕМОНСТРАНАТА“…

—————————————–

…ДОК „ДЕМОНСТРАНТИ“ ПОТПУНО НЕОМЕТАНО ВАНДАЛИЗУЈУ УЛАЗНА ВРАТА, У ДЕСНОМ ДОЊЕМ УГЛУ СЕ ПОЈАВЉУЈЕ ЦЕВ АУТОМАТСКЕ ПУШКЕ УСМЕРЕНА КА ПЛОЧНИКУ НА ВРХУ СТЕПЕНИШТА ИСПРЕД УЛАЗНИХ ВРАТА (НАЈВЕРОВАТНИЈЕ КАЛАШЊИКОВА):

 

streljanje3

 

 

ТО НАРАВНО НИЈЕ ОМЕЛО РАЗБИЈАЧЕ ДА НАСТАВЕ СВОЈ „ПОСАО“ И ТАКО НАСТАВЕ СА АНИМИРАЊЕМ ШТО ВЕЋЕГ БРОЈА ГРАЂАНА ИСПРЕД УЛАЗА У ЗГРАДУ…

—————————–

СЛЕДИ ОТВАРАЊЕ ВАТРЕ ИЗ ЛОБИЈА, СА НАЈМАЊЕ ДВЕ ПОЗИЦИЈЕ (ИЗ ЛЕВОГ И ДЕСНОГ ЋОШКА УНУТАР ЛОБИЈА ЈЕ ИСПАЉЕНО ПРЕКО 20 МЕТАКА). ВАТРА ЈЕ УСМЕРЕНА НА БЕТОНСКИ (МЕРМЕРНИ) ПЛОЧНИК НА ВРХУ СТЕПЕНИШТА- ПО МОМ ЛИЧНОМ УБЕЂЕЊУ СА НАМЕРОМ ИЗАЗИВАЊА РИКОШЕТА, ЈЕР ЈЕ БИЛО ОЧИГЛЕДНО ЗА ОЧЕКИВАТИ ДА ЋЕ РИКОШЕТИРАНИ МЕЦИ ЗАВРШИТИ У МАСИ ОД ПАР ХИЉАДА ЉУДИ КОЈА СЕ НАЛАЗИЛА НА СВЕГА НЕКОЛИКО МЕТАРА ОД УЛАЗА.ЈЕР ДА СУ „ДЕМОНСТРАНТИ“ ОТВОРИЛИ ДИРЕКТНУ ПАЉБУ У ГОМИЛУ, ОНДА БИ ПОСТАЛИ „ВИДЉИВИ“ (ОВАКО СУ ОСТАЛИ САКРИВЕНИ У „ТАМНИМ“ ЋОШКОВИМА ЛОБИЈА, ШТО ОТЕЖАВА ЊИХОВУ ИДЕНТИФИКАЦИЈУ):

 

streljanje4

 

 

ОВО ЈЕ ПРВИ КРАТКИ РАФАЛ (НЕ ВИШЕ ОД 5-6 МЕТАКА) КОЈИ ЈЕ ИСПАЉЕН ИЗ ДЕСНОГ УГЛА УНУТРАШЊНОСТИ ЛОБИЈА. У ЛЕВОМ ЦРВЕНОМ КРУГУ СУ ВЕЋ ВИДЉИВЕ ПРВЕ РУПЕ ОД МЕТКА, И ПУТАЊА МЕТКА ОКО КОЈЕ СЕ ФОРМИРА „БЕТОНСКА ПРАШИНА“ НАКОН ЗАБИЈАЊА МЕТАКА У БЕТОН ИСПРЕД ВРАТА.УОЧЉИВО ЈЕ ДА „ДЕМОНСТРАНТИ УНУТАР ЗГРАДЕ НАСТАВЉАЈУ НЕОМЕТАНО СА ВАНДАЛИЗОВАЊЕМ УЛАЗНИХ ВРАТА…

————————

НА СЛЕДЕЋЕМ СНИМКУ  ВИДИМО НАСТАВАК ОВОГ КРАТКОГ РАФАЛА- И У ЛЕВОМ УГЛУ (ПРИПИЈЕНОГ УЗА ЗИД И СТОЈЕЋИ НА УЗВИШЕЊУ, БЕТОНСКОЈ ГРЕДИ ЛЕВО ОД УЛАЗ, СА ГЛАВОМ ОКРЕНУТОМ СУПРОТНО ОД ВРАТА- ДА БИ ИЗБЕГАО БЕТОНСКУ ПРАШИНУ ОД МЕТАКА КОЈИ ПОГАЂАЈУ БЕТОН У ЛЕВОМ УГЛУ, ИСПОД ЊЕГОВИХ НОГУ)  УНИФОРМИСАНОГ „ДЕМОНСТРАНТА“. ОН ОЧИГЛЕДНО НИЈЕ НИ ПОКУШАО ДА НАПУСТИ ТУ ПОЗИЦИЈУ, ИАКО ЈЕ МОГАО СА ЈЕДНИМ ИСКОРАКОМ ДА СЕ ЗАКЛОНИ ИЗА ДЕСНОГ ЋОШКА ЗГРАДЕ. ПО МЕНИ ТАКВО ПОНАШАЊЕ УПУЋУЈЕ НА ТО ДА ЈЕ ТА ОСОБА ИМАЛА ПРЕТХОДНА САЗНАЊА О „СЦЕНАРИЈУ“ ОВОГ ОРУЖАНОГ ИНЦИДЕНТА:

 

streljanje5

 

 

ОВДЕ СЕ ЗАВРШАВА ПРВИ РАФАЛ ИЗ ДЕСНОГ САКРИВЕНОГ ЋОШКА ЛОБИЈА ЗГРАДЕ- НА ОВОЈ СЛИЦИ И ДАЉЕ ВИДИМО „ДЕМОНСТРАНТЕ“ КАКО СТОЈЕ УНУТАР ЛОБИЈА, ОЧИГЛЕДНО ПОТПУНО НЕУГРОЖЕНИ ВАТРОМ ОРУЖЈА ИЗ ЛОБИЈА…

—————————–

СЛЕДИ ПАЉБА ИЗ ЛЕВОГ САКРИВЕНОГ УГЛА (ГЛЕДАНО СА УЛИЦЕ) ЛОБИЈА:

 

streljanje6

 

 

БЕТОНСКА (И СТАКЛЕНА) ПРАШИНА КОЈА СЕ ФОРМИРА ОКО ПУТАЊЕ МЕТАКА КОЈИ ДОЛАЗЕ САДА ИЗ ЛЕВЕ УНУТРАШЊНОСТИ ЛОБИЈА УКАЗУЈЕ ЈАСНО НА ПУТАЊУ МЕТАКА КОЈИ СЕ ЗАБИЈАЈУ У БЕТОН ИСПРЕД СРЕДИНЕ УЛАЗА. ПОВИЈЕНИ ЧОВЕК, КОЈИ НА ПРВИ РАФАЛ НИЈЕ РЕАГОВАО, САДА ОЧИГЛЕДНО УГРОЖЕН „РИКОШЕТ ПАЉБОМ“ ПОКУШАВА ДА ПРОНАЂЕ ЗАКЛОН.

 

streljanje7

 

 

СВЕ ВРЕМЕ ОВЕ РАФАЛНЕ ПАЉБЕ (ОД ПРЕКО 20 МЕТАКА- ГОРЊА СЛИКА),„ДЕМОНСТРАНТ“ У МАСКИРНОЈ УНИФОРМИ ЈЕ МИРНО ОДСТАЈАО НА СВОЈОЈ ПОЗИЦИЈИ КОД УЛАЗНИХ ВРАТА:

 

streljanje8

 

 

ЊЕГА ОЧИГЛЕДНО ЖРТВЕ МЕЂУ ЦИВИЛИМА НИСУ ИНТЕРЕСОВАЛЕ, НИТИ СЕ У ЈЕДНОМ ТРЕНУТКУ ОСЕЋАО УГРОЖЕН ОД СТРАНЕ ПРИПАДНИКА ПОЛИЦИЈЕ, КОЈИ СУ ПРЕМА ГОРЕ ЦИТИРАНОМ ЧЛАНКУ ТЕЛЕГРАФА И ДРУГИХ СРПСКИХ ВОДЕЋИХ МЕДИЈА, УПРАВО „СТРЕЉАЛИ ЖЕНУ“ И РАНИЛИ ГОМИЛУ ЦИВИЛА !?

—————————

ПОЛОЖАЈ УСМРЋЕНЕ ЖЕНЕ (КОЈОЈ НА ОВОМ СНИМКУ НЕКИ ГРАЂАНИ ПОКУШАВАЈУ ДА УКАЖУ ПОМОЋ) УКАЗУЈЕ НА ТО ДА ЈЕ ОНА ПОГОЂЕНА РИКОШЕТ МЕТКОМ КОЈИ ЈЕ ИСПАЉЕН ИЗ ГОМИЛЕ „ДЕМОНСТРАНАТА“  У ЛОБИЈУ ЗАУЗЕТЕ ПОЛИЦИЈСКЕ ЗГРАДЕ(ИЗ ЛЕВОГ ЋОШКА):

streljanje9

 

 

ДАКЛЕ У ОВОМ ИНЦИДЕНТУ, НИКО НИЈЕ „СТРЕЉАН“ У КЛАСИЧНОМ СМИСЛУ ТЕ РЕЧИ, ВЕЋ СУ СВЕ ЖРТВЕ ПОГОЂЕНЕ РИКОШЕТ ПАЉБОМ ИЗ ЛОБИЈА ЗГРАДЕ, УСМЕРЕНУ КА ВРХУ БЕТОНСКОГ СТЕПЕНИШТА.  ПОЛОЖАЈ ВАТРЕНОГ ОРУЖЈА И РУПЕ У ДОЊЕМ СТАКЛУ ВРАТА, ТАКОЂЕ УКАЗУЈУ ДА ЈЕ ПУЦАНО ИЗ ВЕОМА МАЛОГ (НИСКОГ УГЛА) ДА БИ СЕ ОБЕЗБЕДИО „РИКОШЕТ ЕФЕКАТ“. ДА ЈЕ ПУЦАНО ИЗ ВЕЋЕГ УГЛА, ПОСТОЈАЛА БИ ВЕРОВАТНОЋА „КОНТРА-РИКОШЕТА“ (КОЈИ БИ УГРОЗИО „СТРЕЛЦЕ“) АЛИ И МОГУЋНОСТИ ДА МЕЦИ ЗАВРШЕ ЗАРИВЕНИ У БЕТОН (ОДНОСНО МРАМОРНУ ПЛОЧУ НА ВРХУ СТЕПЕНИШТА).

АЛИ ОНО ШТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ-  СЦЕНАРИО ОВЕ ПАЉБЕ, И ПОЗИЦИОНИРАЊЕ  МАСКИРАНИХ И УНИФОРМИСАНИХ „ДЕМОНСТРАНАТА“ ПО МОМ ЛИЧНОМ УБЕЂЕЊУ ЈАСНО УКАЗУЈУ НА ТО, ДА ОНИ САМИ СТОЈЕ ИЗА ОВОГ ИНЦИДЕНТА….

—————————————–

КО У УКРАЈИНИ ЧИНИ ЗВЕРСТВА?

 

На српским алтернативним (углавном интернет медијима) , укључујући наш ФБР портал, доста је веома добро документованих извештаја који документују ко су уистину „лоши момци“ у Украјини. Наравно, такви извештаји се не уклапају у „анти-православни“(њима изузетно сметају све земље у којима је службено, или још горе једино, ћирилично писмо)  медијско-идеолошки концепт Запада,  и наравно њихових балканских пулена, попут ових наших режимских, који су „зајахали власт“ на таласима западно-обавештајно спонзорисане „пето-октобарске револуције“ 2000те године.

Ја сам у недавном чланку на тему документованог америчког уплива у „спонтана догађања народа“ у Украјини, обрађујући пресретнути телефонски позив између америчких  дипломата, указао на безбедносна сазнања (пре свега руских извора) колико дубоко су американци умешани у покушај насилног преврата власти у Украјини:

 Да се ради о веома озбиљном развоју догађаја упућује вест- да поводом руских обавештајних информација да се у оквиру територије америчке амбасаде у Кијеву врше припреме и наоружавање украјинских опозиционара за оружану побуну(грађански рат), у чију сврху се троши чак 20 милиона долара недељно- саветник руског председника Путина је запретио „директном интервенцијом Русије у Украјини“!?

Дакле, све је више аутентичних информација о Западно оркестрираним немирима у Украјини и покушајима дестабилизације и поделе Украјине, по „југословенском сценарију“.

У свему томе, добро утренирана и „технички опремљена“ украјинска опозиција примењује невиђену бруталност, већ виђену на овим просторима током распада Југославије 90их година. Иза оба сценарија наравно стоје водеће Западне силе на челу са Америком.

———————————-

Киднаповања, и потом зверска мучења, украјинских полицајаца и других државних званичника су у последњим „нередима“ постали редовна појава. Према извештајима светских медија, само у последња два дана је киднаповано преко 70 полицајаца, од стране украјинских екстремиста…

У доњем видео прилогу, који је пропраћен следећим коментаром…

На интернету се појавио снимак страдања једног полицајца кога су демонстранти засули камењем да би га затим дотуклли палицама и највероватније оверили. За сада није познато да ли је полицајац жив, али после напада масе он је остао непомичан на земљи.

——————

[youtube url=“http://www.youtube.com/watch?v=yjMs_vAV6S8″]

 

…се јасно види, како „мирољубиви демонстранти“ заробљавају (опкољавају) на Мајдану у Кијеву, више полицајаца и потом их брутално премлаћују, чак и када полицајци више не дају знакове живота.

————

Овај видео прилог приказује у левом углу сцену једног таквог „ритуалног премлаћивања (доња фотографија):

 

ubistvo1

 

 

Обратите пажњу на ударце, већина су концентрисана на главу, са које је претходно уклоњен шлем, што указује на очигледан покушај убиства беспомоћног припадника закона:

 

ubistvo2

 

 

У следећој сцени полицајац успева да се отргне из „смртоносног загрљаја“ украјинских десничара, покушавајући да се врати у своје редове:

 

ubistvo3

 

 

У десном углу слике се види десничар како полицајца погађа бетонском коцком у главу…

————————-

Полицајац пада на земљу поново, овај пут очигледно без свести:

 

Миодраг Новаковић

Фејсбук Репортер

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Пропаганда југословенских бољшевика у „Клетовом“ уџбенику историје за осми разред

Пропаганда југословенских бољшевика у „Клетовом“ уџбенику историје за осми разред

5 (4) Иако је тржиште уџбеника у Србији тешко више десетина милиона евра, очито да …

Србија: Мигранати тероришу и пљачкају старе у два села, полиција их довози (видео)

Србија: Мигранати тероришу и пљачкају старе у два села, полиција их довози (видео)

5 (3) Стравичне вести стижу из села Мајдан и Рабе на граници Србије са Мађарском …

2 Коментара

  1. Срђане идиоте, мајмуне

  2. ZОG kreira politicku i ekonomsku stvarnost,kako vаm to nije jasno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend