Мила Алечковић: Ово је рат против човечанства, али кренуо је контранапад! (видео)

4.8
(24)

Пандемија корона вируса је рат банкара, фармако мафије и криминалних елита против читавог човечанства у чему им помаже Светска здравствена организација и бројни лекари широм света, каже професор Мила Алечковић. Међутим, упркос глобалној хистерији групе доктора широм света дижу свој глас против ове преваре, а грађани протестима, често и насилним, руше бесмилене мере усмерене на укидање људских слобода.

Мила Алечковић сматра да је човечанство кренуло у контранапад и да по европским градовима већ лете молотовљеви коктели, а следећа фаза ће бити оружана побуна против криминалних елита.

Oна је власт у Србији и Кризни штаб оптужила да учествују у злочину против сопственог народа и додала да је поднела кривичне пријаве против свих чланова Кризног штаба. Алечковић је изразила страх да насиље које је отпочело у Европи неће заобићи ни Србију у скоријој будућности.

Алечковић је открила да у Немачкој већ ради комисија састављена од медицинских стручњака и адвоката која је припремила тужбу због пандемија ковида-19 против свих оних доктора и политичара који су ширили страх, панику, уводили мере ограничења људских слобода, давали лажне информације о смртности и броју оболелих и тииме почини огроман број кривичних дела.

Како ће се ситуација око пандемија развијати даље, према њеним речима, доста зависи од исхода америчких избора и она верује да би победа Трампа била ударац за креаторе лажне пандемије.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Александар Ђикић: Не дајте да вас власт плаши Албанцима, они нису више оно што су били! (видео)

5 (2) Гост емисије био је Проф. др Александар Ђикић члан Покрета за одбрану Kосова …

Цвјетин Миливојевић: Најбоља анализа Вучићевих лажи и опозиције у Србији (видео)

3 (4) Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју уређује и води Дејан Петар …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend