Милован Бркић и Срђан Ного – Вучић и Брнабић ускоро ће завршити на Теразијама?! (видео)

5
(2)

Гости емисије Дијалог на каналу Славија инфо тв били су главни и одговорни уредник Магазина Таблоид Милован Бркић и Народни посланик Срђан Ного. За наш канал гости су потврдили информацију да не постоји могућност за изборе и да ће тренутни председник Александар Вучић покушати да изведе неку симулацију од избора. Ово су заправо његови опроштајни говори јер он више нема где. АМСС и МУП Србије тражи безуспешно потенцијалне гласаче који би изашли на такве изборе а упрегнут је и добар део државног апрата.

Очекује се и да ће изаћи и доста лица која су преминула тј изаћи ће онолико колико буде требало. Вучић је око себе окупио најгори шљам и олош који је још Ђинђић протерао или је бар покушао да протера из ДС а сад су враћени на велика врата. Гости сматрају да се избори намештени а проценти већ сад договорени у емисији су и навели колико ће ко добити процената на тој симулацији од избора. Вучић је искористио ванредно стање да додатно задужи Србију и њене грађане а све под изговором вируса, дугови су огромни и то ће будуће читаве генерације враћати.

У емисији било је доста речи и о улози страних амбасадора и других представника у нашој земљи. Један од скарадних примера такве врсте је извесни Сем Фабрици, човек близак Жељку Митровићу који му набацује средњовечне жене. За председника привредне коморе Марка Чадежа гости су навели је да преко кревета бившег Немачког амбасадора јер од обазовања има нешто више од великог одмора успео да напредује. Ного је навео и да права опозиција ако постоји правиће протесте пре избора а не након тога. Навео је и да је Магазин Таблоид увек благовремено и са доказима објављивао праве информације. Једна од тих је и како су амбасадори Kвинте долазили на приватну вечеру код председника Вучића и шта се тамо догађало. Један од битних стубова режима је и приватизовани део БИА.

БИА је приватизована од стране формалног оца Алексадндра Вучића Анђелка а преко извесног Бруна Ђурана који је постављен на место шефа логистике. Било је и доста речи о увозу миграната које Вучић планира да насели у Србију, као и зашто Вучић никада неће успети да направи састанак са Трампом. Велики проблем балканских диктатора је и то што им је ДЕА запленила огромне количине кокаина широм света, а повериоци Kолумбици сада траже своје паре и то их уопште не занима. Ђукановић покушава и из тог разлога да прода имовину СПЦ у Црној Гори и на тај начин да исплати Kолумбице ал му то због литија не иде на руку.

Гости тврде и да је Вучић озбиљан болесник који је преко посредника покушао да пита Трампа да насели мигранте у Србију а све на предлог Џорџа Сороша. Још један од проблема који има актелни режим је и програм који је набавила БИА за прислушкивање грађана и неистомишљеника режима (фин фишер) који им се обио о главу јер информације које тај програм прикупља излазе из оквира наше државе а прислушкивање је незаконито. Сад и странци знају кад узима кокаинску терапију, када мења пелен и сл. Било је доста речи и како је заиста страдао Драгослав Kосмајац, човек кога је Вучић јавно блатио и човек за кога је Ного у претходном гостовању на каналу Славија инфо навео као могућу жртву режима.

Испливала је и једна од заједничких особина Вучића и Ђиласа поред тога да су лудаци и лопови у емисији је наведно и да се они добро разумеју и по питању породице, тј обојица воле да бију жене. Нажалост грађани Србије не разумеју да је Вучић обичан болесник и да он заправо нема никаква овлашћења. Загорка Доловац државни јавни тужилац оцењена је као полуидиот, који одговара и жутима и тренутном режиму. Гости тврде и да режим све мање људи жели да брани јер људи увиђају брзу пропаст истога. Сматрају и да су пензионери незадовољни јер их је Вучић прво опљачкао што преко смањења пензије што преко извршитеља а сад им нуди сендвич и једну црвену да му аплаудирају.

Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Божа Прелевић: 500.000 људи мора на улицу, другог решења нема! (видео)

Божа Прелевић: 500.000 људи мора на улицу, другог решења нема! (видео)

5 (2) Аутор и водитељ Вук Росандић #БожаПрелевић​ #АлександарВучић​ #Протест​ 500.000 људи мора на улицу, …

Генерал Стојановић: "Вучић је гурнуо Србију у потпуно лудило, њега функција надалеко превазилази"! (видео)

Генерал Стојановић: „Вучић је гурнуо Србију у потпуно лудило, њега функција надалеко превазилази“! (видео)

4 (4) Емисија Аргумент, гост је био бивши начелник Војно безбедносне агенције генерал Момир Стојановић. …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend