Насловна / Србија / Хроника / Могла би ти Брнабићка Вулина под руку па на одмор у Лазу Лазаревић?

Могла би ти Брнабићка Вулина под руку па на одмор у Лазу Лазаревић?

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да јој се не допада атмосфера у друштву и за такво стање је оптужила опозициони Савез за Србију (СзС) који је, како је рекла, мањина у друштву.

„Немојте да дезавуишемо да је друштво подељено. Није подељено, имамо огромну мањину која је груписана око дела опозиције око Савеза за Србију који позива на насиље, физичко и вербално и они стварају такву атмосферу у друштву“, рекла је Брнабић за телевизију Прва.

Брнабић је казала да у Србији постоје две стране коју чини 90 одсто друштва наспрам 10 одсто и додала да је „ОK да се протестује“.

„Жао ми је што је СзС покушао или у потпуности преузео протесте ‘Један од пет милиона’ и извео их из грађанских да постану насилни“, оценила је она.

Према њеним речима Србија ће на састанку у Берлину на који су позвани представници Приштине 29. априла поновити свој став да таксе на српску робу морају бити укинуте.

„Да би се наставио дијалог Приштина мора да учини минимум минимума, а то је да се повуку таксе. Ми смо прошле недеље дали огроман сигнал колико нам је важња сарадња јер смо потписали роминг споразум. Хајде да видимо да ли је могуће да они још једном наговоре и направе притисак да Приштина повуче таксе“, рекла је Брнабић.

„Вредност потписаних споразума у Дубровнику скоро 10 милијарди долара“
Премијерка је изјавила да је вредност пројеката које је Србија потписала на Самиту Kине и 16 земаља Централне и Источне Европе у Дубровнику скоро 10 милијади долара.

Она је за телевизију Прва рекла да је њој најважнији „потпис на Меморандум о разумевању за изградњу пута Пожега-Бољаре“.

„Ми смо кренули у припремне радове (за деоницу) Прељина – Пожега. Види се да ми стратешки размишлајмо, деонцу по деоницу“, рекла је Брнабић.

Према њеним речима, важно је што ће Србија до краја године бити чланица Азијске инфраструктурне инвестиционе банке.

„То значи нови извор финансирања. Верујем да ће ово означити још додатних пројеката у будућности за грађане Србије“, поручила је Брнабић.

Н1

Актуелно

Министарка правде Кубуровић ПОНОСНА на извршитеље који избају људе из кућа!

Јавни извршитељи решили су више од два милиона старих премета који су оптерећивали судове, чиме …

Брнабић: Градим фабрике по Србији, правим чуда!

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да се Србија изборила за инвестицију кинеске компаније “Шандонг …

Један коментар

  1. SIKTER USTASKA PEDERUSO I KUPCU NEVINE DECE KOJE SU OTELI RODITELJIMA!
    KUS I MARS U TVOJU USRANU USTASIJU PA SE TAMO CEPI USRANKO NAKAZNA!
    OSTAVKA!
    OSTAVKA!
    OSTAVKA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *