На Видовдан сви у Београд да одбранимо Србију, Космет и нашу децу!

На Видовдан сви у Београд да одбранимо Србију, Космет и нашу децу!

0
(0)

„Руководство Синдиката запослених полиције обавештава српску јавност да је поред подршке узело и учешће на патриотском протесту који је заказан за 28.06.2018.године са почетком у 18.00 часова у Београду, а којег заједно организују народне иницијативе „ НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“, „ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО“ и „СРБИ НА ОКУП“.

Синдикат запослених полиције напомиње да се шири лажне информација у медијима и на друштвеним мрежама, како ће на наведеном протесту бити сукоба и крвопролића између народа са једне стране и војске и полиције са друге.

Због тога као репрезентативни струковни полицијски синдикат јавно позивамо:

– Припаднике полиције и војске, ветеране, народ и све организације да 28.06.2018.године на Видовдан у 18.00 часова у Београду покажемо да смо јединствени, да је српски народ тај који ће свету и свима указати да је Србија независна и суверена земља, да је Косово и Метохија-Србија, да Србија има важећи Устав, те да нико не сме да отима из наших породица нашу децу.

– На Видовдан покажимо јединство тако што нека на тај дан многи прескоче некакве „Фарме и Парове“, нек остали прескоче своје свакодневне обавезе, јер на Видовдан имамо највећу обавезу да бранимо наше светиње „Србију, Косово и Метохију и нашу децу“. –

– На Видовдан 28.06.2018.године у 18.00 часова заборавимо на сујете, време је да сви будемо заједно јер смо ми ти који одлучујемо. Руководство Синдиката Запослених Полиције позива све организације које су заказале или имају у плану да закажу протесте 28.06.2018.године да уместо заказаних или планираних протеста, подрже и укључе се у протест који је заказан 28.06.2018.године у 18.00 часова и заједно одбранимо светиње „ СРБИЈУ, КОСОВО И МЕТОХИЈУ И НАШУ ДЕЦУ“.

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ

***

На Видовдан сви у Београд да одбранимо Србију, Космет и нашу децу!

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Млађан Ђорђевић: Вучић ради на стварању независне албанске државе на Косову и Метохији (видео)

Млађан Ђорђевић: Вучић ради на стварању независне албанске државе на Косову и Метохији (видео)

0 (0) Покрет „Ослобoђење“ је данас у Београду приредио протест испред Председништва Србије због позива …

Слободан Антонић: Јасеновац у Београду

Слободан Антонић: Јасеновац у Београду

4.9 (42) Шта је Београду Јасеновац? Београд, у постављеном питању, нису само власт и над-власт …

2 Коментара

  1. Ma šta imamo mi da pokazujemo svetu. Pokažimo mi ovom režimu kud se kuja veže. Jebimo im mater svima koji nam uništavaju zemlju.

  2. Samo narod moze masovnim protestima uz pomoc vojske i policije da ovu lopovsku i izdajnicku vlast strpa u zatvor i oduzme im lopovsko stecenu imovinu i onda Srbija moze da krene napred bez EU. To nam je danas na platou rekao i gospodin Nikola Aleksic koji se vec godinama bori protiv ove lopovske i podanicke vlasti. Srpski narod mora da se ujedini, a ne ovaj da vlada sto nas deli i svadja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend