Напредни велеиздајнички режим улази у фазу агресивне репресије народа!

0
(0)

Оправдани протести народа у вези енормног раста цена горива у Србији где се од прошлог петка сваки дан зауставља саобраћај широм земље показује да је народу у Србији догорело до ноката. Народ једноставно више не може да преживи са примањима која има. Чак више од  70% запослених у Србији нема довољно да задовољи основну потрошаку корпу која је 34.000 динара и огромна већина људи ради за 200 до 250 евра месечно.  Народу је високим ценама горива од које на акцизе и пдв иде 75% укупне цена горива једноставно више немогуће да плаћа.

У току је социјалани бунт осиромашених људи у Србији који су у протеклих шест година доведи на просјачки штап. Економска политика коју је влада велеиздајника водила у протеклом времену довела је више од две трећине Србије у беду док је она једна преостала трећина на ивици беде и сиромаштва. То су званични подаци које никаква званична статистика не може да нашминка. Економска политика велеиздајничке владе која је вођена под диригентском палицом ММФ-а довела је до економског слома привреде и комплетног народа који никада али никада није горе и теже живео.

То су чињенице које црна пропаганда режима покушава да шминка несувислим и идиотским причама о некаквом расту БДП-а и буџетским суфицитима који су једноставно непостојећи. Из Србије главом без обзира сваке године буквално побегну на десетине хиљада људи како би могли да преживе и себи и својим породицама обезбеде опстанак.  Читава Србија и сви у њој буквално су постали таоци примитивне и пре свега до зла Бога корумипране власти која је уз то огрезла у најтеже облике криминала и издаје државних и националних интереса.

Данас се озлојеђеном и огорченом народу који живи у беди забрањују окупљања и прети силом док се рецимо содомитима омогућава да два пута годишње на по недељу дана блокирају читав Београд како би могли да шетају и жвалаве се по београдским улицама. То наравно овом режиму не смета као што му не смета да забрани протестну шетњу родитеља. Данас им жестоко сметају сви они који су доведени до просјачког штапа којима власт свакодневно завлачи руку у џеп и то поприлично дубоко.

Народ и привреда у Србију су тако и толико опорезовани да је било какав напредак и развој просто немогућ. Ти силни порези и акцизе су донети и нон стоп се повећавају како би пре свега неспособни, лоповски и издајнички режим могао да финансира гласачку машинерију коју су запослили у свим могућим и немогућим државним институцијама фирмама и агенцијама. Зарад 2.500 напредних лопова и оних пар стотина који су сама срж напредне лоповске и велеиздајнилке власти уништава се комплетна земља и народ.

Србија де факто више нема владу већ организовану криминалну групу на власти која је узрпирала све инситуциује система како би могла да се лично богати и пљачка. То је та организована криминална мањина која пљачка неорганизоаву већину. Зато их је сада страх након саморганизације народа јер они добро знају да су они уствари та мањина која терорише читав народ и земљу. Одговор криминалне организоване групе окупљене око велеиздајника Вучића СНС-а и СПС-а на саморганизовање народа који масовним протестима покушава најпре да заштити сопствене економске интересе биће жестока репресија.

Питање је само времена када ће између осиромашеног народа и полиције доћи до жестоког обрачуна а онда нека нам је свима Бог у помоћи. Само запамтите једну ствар. За било какво насиље или употребу репресивног државног апарата против мирног народа који протестује јер по закону и Уставу на то итекако има право биће одговоран лично Александар Вучић и група криминалаца коју је окупио око себе.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ИДИОТИЗАМ! Ко је бре уопште дозволио ЕУ и по којем основу да се меша у интерне послове Републике Србије?!

5 (2) Председник Скупштине Србије Ивица Дачић разговарао је данас телефоном са председавајућим Kомитета за …

Да законом заштите породице политичара?! А шта је са нашим породицама ГОВНА РАСПАЛА и ко ће њих да штити од вас?

5 (1) Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић изјавио је данас да подржава иницијативу да …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend