НЕЋЕ ДАТИ ОСТАВКУ: Мехо је крао и обрукао ову земљу, а проћи ће некажњено?!

0
(0)

Ако се против мене покрене судски поступак, спреман сам да сносим одговорност, наводи Мехо Омеровић, посланик СДПС, који је недавно затечен у крађи на аеродрому у Франкфурту, очигледно намерно занемарујући чињеницу да судског поступка не може ни бити, јер га штити дипломатски имунитет.

Он је у писаном одговору рекао да се оглашава поводом злонамерних информација да су се „наводно појавили нови детаљи у вези са непријатношћу која му се десила“.

– Желим да нагласим да против мене нема ни кривичне пријаве нити икаквог судског процеса! Бар да ја знам. Ако и има неких нових сазнања или се покрене судски поступак, наравно да ћу бити спреман да сносим сваку одговорност, чак и пре окончања судског поступка. Не желим и нећу да будем тема, али ни терет својој породици, партији ни владајућој коалицији – наводи Омеровић, из чије изјаве може да се закључи да нема намеру да поднесе оставку, иако је осрамотио и себе и државу.

Он каже да је испричао шта му се тачно десило.

– Не могу ја сада причати неку нову верзију како би се уклопио у нечије замишљене пројекције – каже овај народни посланик.

Омеровић није желео да одговара на наша додатна питања о немогућности да се покрену судски поступци због дипломатског имунитета, који у иностранству онемогућује и кривично гоњење. На наш накнадни позив, он је одговорио СМС-ом да је одговор написао у мејлу.

Омеровићева изјава долази дан након што је председница Скупштине Маја Гојковић изјавила да је добила извештај немачке полиције у коме пише да се Омеровић позвао на дипломатски имунитет.

– Он се није правдао за учињено дело, него се позвао на дипломатски имунитет и због тога што поседује дипломатски пасош, он је пуштен на слободу, а не због неких других околности – навела је председница Скупштине, која очигледно намерава да истера ствар на чистац.

– Ако ситуација буде овакава каква је у извештају, нећу потписати да неко у парламенту добије дипломатски пасош и о томе сам вољна да разговарам и да браним аргументе са свим посланицима, без обзира да ли чине владајућу већину или опозицију – рекла је Гојковићева.

Затечен у крађи

Према извештају немачке полиције, који су објавили медији, обезбеђење продавнице пријавило је крађу око пола 10 ујутро. Како пишу „Новости“ полицијски службеници су затекли особу осумњичену за крађу, а то је био посланик Мехо Омеровић.

Он је, како је признао, из фри шопа узео парфем и три кармина, а како је рекао имао је јаке стомачне проблеме, па је отишао у тоалет, где је понео и козметичке производе.

– У том тренутку доживео сам стравичан, јак, снажан и неиздржив бол, као да ми је неко забио нож у стомак. Згрчио сам се и осетио да ми се црева празне. Успаничио сам се и избезумио, тражио стрелице за тоалет. Истрчао сам из фри шопа и схватио да сам понео парфеме – покушавао је у медијима да се извуче Омеровић.

Блиц.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Професори и студенти Дефектолошког траже смену директора полиције Ребића и извињење власти!

4.4 (7) Студенти и професори Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију захтевају смену директора полиције …

ФИРМЕ Чеде и његове жене дугују 10 милиона евра, без парчета хлеба оставили стотине радника

4.5 (4) Сваки бизнис подухват лидера ЛДП и његове супруге завршавао се пропашћу предузећа због …

2 Коментара

  1. Creva se prazne a dzepovi puni 🤣

  2. paun tica omerica kradljivica al i poserica. karmin voli i pomade razne, on pred cara na poklonjenje ne izlazi drugacije nego s licem ka duvaru i uvek namazan na legalu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend