НЕЋЕ ДАТИ ОСТАВКУ: Мехо је крао и обрукао ову земљу, а проћи ће некажњено?!

Ако се против мене покрене судски поступак, спреман сам да сносим одговорност, наводи Мехо Омеровић, посланик СДПС, који је недавно затечен у крађи на аеродрому у Франкфурту, очигледно намерно занемарујући чињеницу да судског поступка не може ни бити, јер га штити дипломатски имунитет.

Он је у писаном одговору рекао да се оглашава поводом злонамерних информација да су се „наводно појавили нови детаљи у вези са непријатношћу која му се десила“.

– Желим да нагласим да против мене нема ни кривичне пријаве нити икаквог судског процеса! Бар да ја знам. Ако и има неких нових сазнања или се покрене судски поступак, наравно да ћу бити спреман да сносим сваку одговорност, чак и пре окончања судског поступка. Не желим и нећу да будем тема, али ни терет својој породици, партији ни владајућој коалицији – наводи Омеровић, из чије изјаве може да се закључи да нема намеру да поднесе оставку, иако је осрамотио и себе и државу.

Он каже да је испричао шта му се тачно десило.

– Не могу ја сада причати неку нову верзију како би се уклопио у нечије замишљене пројекције – каже овај народни посланик.

Омеровић није желео да одговара на наша додатна питања о немогућности да се покрену судски поступци због дипломатског имунитета, који у иностранству онемогућује и кривично гоњење. На наш накнадни позив, он је одговорио СМС-ом да је одговор написао у мејлу.

Омеровићева изјава долази дан након што је председница Скупштине Маја Гојковић изјавила да је добила извештај немачке полиције у коме пише да се Омеровић позвао на дипломатски имунитет.

– Он се није правдао за учињено дело, него се позвао на дипломатски имунитет и због тога што поседује дипломатски пасош, он је пуштен на слободу, а не због неких других околности – навела је председница Скупштине, која очигледно намерава да истера ствар на чистац.

– Ако ситуација буде овакава каква је у извештају, нећу потписати да неко у парламенту добије дипломатски пасош и о томе сам вољна да разговарам и да браним аргументе са свим посланицима, без обзира да ли чине владајућу већину или опозицију – рекла је Гојковићева.

Затечен у крађи

Према извештају немачке полиције, који су објавили медији, обезбеђење продавнице пријавило је крађу око пола 10 ујутро. Како пишу „Новости“ полицијски службеници су затекли особу осумњичену за крађу, а то је био посланик Мехо Омеровић.

Он је, како је признао, из фри шопа узео парфем и три кармина, а како је рекао имао је јаке стомачне проблеме, па је отишао у тоалет, где је понео и козметичке производе.

– У том тренутку доживео сам стравичан, јак, снажан и неиздржив бол, као да ми је неко забио нож у стомак. Згрчио сам се и осетио да ми се црева празне. Успаничио сам се и избезумио, тражио стрелице за тоалет. Истрчао сам из фри шопа и схватио да сам понео парфеме – покушавао је у медијима да се извуче Омеровић.

Блиц.рс

Актуелно

Кога бре ти уопште представљаш? Ко је тебе, када и на којим изборима бирао?

Српска премијерка Ана Брбнабић изјавила је данас да су бесмислице тврдње да није спомињала Резолуцију …

Прошло је годину дана од када је Зорана рекла да је „за њу Коридор 10 завршен“

Наш портал још увек није ангажовао једног стручњака који би могао да мало детаљније прати …

3 Коментара

  1. Serator se sminka ali je kao svojevremeno Andrej Cikatilo – ugledan partizan.
    Gulag srbija, sve mozes kad te stiti partija sto ubija.

  2. Creva se prazne a dzepovi puni 🤣

  3. paun tica omerica kradljivica al i poserica. karmin voli i pomade razne, on pred cara na poklonjenje ne izlazi drugacije nego s licem ka duvaru i uvek namazan na legalu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons