Насловна / Вести / Никола Којо: Вођа чопора јако нервозан, звер сатерана у ћошак најопаснија, поготово ако није баш урачунљива и има много новца
Никола Којо: Вођа чопора јако нервозан, звер сатерана у ћошак најопаснија, поготово ако није баш урачунљива и има много новца 1

Никола Којо: Вођа чопора јако нервозан, звер сатерана у ћошак најопаснија, поготово ако није баш урачунљива и има много новца

Глумац Никола Којо изјавио је да је последња сламка спаса укидање идолопоклонства, које је императив у цивилизовању друштва, као и да је још увек један од пет милиона, али и напомиње да је „звер сатерана у ћошак најопаснија“.

„Вођа чопора је јако нервозан. Притискају га из целог света да обави оно што је обећао. Касни. Он се нећка, опире се, дури се. Он би сада да се вади на мајку Русију, која одлично сарађује са Европом. Подсмевају му се. Касни са Београдом на води… да ли ће за владавине успети да заврши тај највећи бесправни мутант у Европи, пре но што сам почне да се урушава?“, рекао је Којо за нови број недељника НИН.
Он је рекао да је „звер сатерана у ћошак најопаснија. Поготово ако звер није баш урачунљива и ако има много новца“.

Упитан о Косову и стабилности као приоритетима и да ли то значи да ће борба за демократију која се дешава на улицама бити маратонска, Којо је рекао да не зна. Алудирајући на председника Србије Александра Вучића казао је да је „на њему да реши“.

„Кука на Европу, на Америку, на опозицију, на народ. Он се тога прихватио. Добио је заузврат да дивља овом земљом. Сад нека реши. Једино што знам је да људи доле морају живети срећно и безбедно, да културна баштина мора да буде сачувана“, рекао је Којо.

На питање о протестима и докле је стигла побуна, Којо је рекао да „делује да није далеко стигла, али се једне стране добро је да је евидентиран капацитет за побуну против окупације“.

„То је показао велики број људи на улицама у најхладнијим данима у години. Та глад за слободом и нормалношћу је испливала поред свих покушаја да се протести обесмисле и анестизирају. Људи су долазили“, рекао је.

Према његовим речима, постоји праг толеранције па „када су схватили да безидејне шетње, рејв журке, споразуми са народом и упади у телевизије, председништва и МУП, нису ништа друго до учешће у лоше режираној представи која има за циљ гашење бунта, почели су лагано да престају да долазе“.

„Али пошто је у фази процес отрежњења и пошто људи полако схватају да су им протест од почетка, из прикрајка водили цензусоловци, уз помоћ разног полусвета и полуновинара и студената који су им веровали – а који су се поуздано знам, освестили – ствари се крећу набоље. Народ се поново самоорганизују и ускоро ће ствари лећи на своје место“, рекао је Којо.

Бета

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Бркић: Стефановић је у САД добио наређења и списак кога хапсити (видео) 11

Бркић: Стефановић је у САД добио наређења и списак кога хапсити (видео)

Запад озбиљно зазире због финансијске моћи балканских диктатора који с еналазе на челу огромних криминалних …

Забрањена историја српског народа - Слободан Јарчевић и Славиша K. Миљковић (видео) 12

Забрањена историја српског народа – Слободан Јарчевић и Славиша K. Миљковић (видео)

Гости емисије „Актуелно“ били су историчар и бивши министар иностраних послова Републике Српске Kрајине Слободан …

Један коментар

  1. ПерунГромовник

    Говвнар није лидер чопора, он је просто говвнар са говвнима (Смрдеж Над Смрадовима) које је окупио око себе. Дирнули смо говвна и она сада смрде по целој Србији, треба само пустити воду да говвна оду….притом користити мотке, пајсере, конопце, све што падне под руку, да их избришемо за сва времена….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *