fbpx
понедељак , децембар 9 2019
Насловна / Свет / Хелм / НСД Драгишићу: Срам те било, издајниче!

НСД Драгишићу: Срам те било, издајниче!

Нова српска демократија нема никакве дилеме да ће Александар Вучић и СНС бити изложени невиђеним притисцима споља, али и изнутра како би рјешење статуса Косова и Метохије ишло на руку непријатељима српског народа, саопштили су данас из ове партије.

„Ми знамо да се у оваквим преломним тренуцима подижу спавачи и шпијуни страних обавјештајних служби, који имају за циљ да распире неслогу унутар српског народа, како би непријатељи лакше обавили свој нечасни посао“, казали су из НСД и подсјетили на изјаву посланика СНС и „добро обавијештеног аналитичара Мирослава Лазанског: ‘Обавјештајно смо избушени као ниједна земља у Европи, ја вам кажем да има издајника, али нико неће да их процесуира’.

„Онај који, нажалост, није процесуиран, а за кога сва српска јавност зна да је очигледни плаћеник црногорског режима и отворени српски издајник, је и члан посланичке групе СНС Зоран Драгишић, колега г. Лазанског из посланичког клуба. Драгишић је, по наређењу његових послодаваца, јавно подржао највећег непријатеља српског народа Мила Ђукановића, отворено агитујући за његову побједу на предсједничким изборима,објашњавајући тај свој срамотни чин издаје наводним побољшањем односа између Србије и Црне Горе у таквом развоју ситуације“, напомињу из Нове српске деморкатије.

Они су подсјетили да од 2012. године, откако је СНС на власти у Србији, па до данашњег дана, ниједном није дошло до званичног сусрета Мила Ђукановића и Александра Вучића, „па никоме није јасно како би наставак вршења власти Ђукановића у наредних пет година побољшао односе Србије и Црне Горе“.

„Ако има неке тајне политике са којом није упознат српски народ у Црној Гори, а о којој Драгишић зна више од нас, добро би било да то учини јавним како би се сви о томе одредити“, саопштили су из ове партије и истакли:

„За нас, политичке представнике српског народа, из парламентарне странке која са поносом, једина у Црној Гори, у свом имену има префикс српска, као што то има и СНС у Србији, нема дилеме – побједи Мила Ђукановића на предсједничким изборима могу да се радују само наши непријатељи или пријатељи наших непријатеља. То би значило појачање дискриминације и националне сегрегације, и наставак прогона српског народа, оснажило антисрпску и антируску хистерију и угрозило наш културни и национални идентитет и довело у питање чак и опстанак СПЦ на овим просторима.

Сваком ко имало познаје односе у Црној Гори, јасно је да ће српски народ, и ми његови политички представници, пружити максимални отпор овом Ђукановићевом науму, као што смо у читавој историји пружали отпор сваком окупатору који је желио да нас потурчи, поунијати или полатини“.

Они су истакли да је Зорану Драгишићу је јасно да побједа Ђукановића неминовно значи интензивирање сукоба и сасвим извјесну нестабилност Црне Горе, „јер Ђукановићев политички ангажман, од времена откако је почео да ради за НАТО безбједносне струкуре, је искључиво заснован на антисрпској политици“.

„Предсједник ДПС-а није до сада пропустио ниједну прилку да уради све што је у његовој моћи против Србије и српског народа. Српски народ, бар онај који живи у Црне горе, то му никада неће опростити, и сигурно се овом насилнику неће предати без борбе“, поручили су из Нове српске демократије.

ИН4С

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Нико још није гласао. Будите први!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ТРИБАЛИ: Званична историја, предрасуде и одакле трибалски грб на застави устаничке Србије 1804.?

5 (3) Припадници једног народа могу да живе на много места, у различитим друштвеним уређењима …

И Мило Ђукановић може да се слика са евроинтеграцијама баш као и Вучић

4 (2) Брисел, како сазнају црногорски медији, ових дана ради на нацрту документа Европске комисије …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *