Насловна / Србија / Хроника / ОЛОШУ, прво ћеш да научиш шта значе важећи ЗАКОНИ и УСТАВ и њихово кршење!
ОЛОШУ, прво ћеш да научиш шта значе важећи ЗАКОНИ и УСТАВ и њихово кршење! 1

ОЛОШУ, прво ћеш да научиш шта значе важећи ЗАКОНИ и УСТАВ и њихово кршење!

Они кажу да су браћа Битићи из њиховог дистрика, да су одговорни њиховим бирачима, а ја сам им рекао да је у мојој земљи убијено више хиљада људи, каже председник Србије Александар Вучић.

Он је овако одговорио на питање новинара о томе шта су представници САД од њега тражили у Минхену, када је реч о убиству браће Битићи, Албанаца са америчким држављанством.

– Они су га у два наврата поменули, али ја нисам ни тужилац ни судија, не бавим се ја доказима – рекао је Вучић.

На питање шта мисли о састанку Драгана Ђиласа и македонског премијера Зорана Заева, он каже да је за њега све то у реду.

– Проблем је само што је овај најавио формирање социјалдемократске парије, па где ти који имаш 500 милиона евра – навео је Вучић.

Када је реч о писму америчког председника Доналдас Трампа, у коме он наводи да очекује обострано признање када је реч о Београду и Приштини, Вучић каже да је наиван свако ко мисли да ће Америка да промени своје ставове.

– Да ли сам срећан због свега тога, нисам, али ако мислите да неки геније може да промени став САД, доведите ми тог генија, и да га изаберемо и све решимо – рекао је Вучић.

Блиц, Танјуг, Бета

 

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Извештај РЕМ: Националне телевизије прошле године 12.000 пута прекршиле закон (видео) 11

Извештај РЕМ: Националне телевизије прошле године 12.000 пута прекршиле закон (видео)

Насиље, порнографија, обрачуни са неистомишљеницима, промоција кича – уобичајена су појава на комерцијалним телевизијама које …

Владимир Гајић: Постоји правни основ за забрану рада СНС, СПС и СРС, јер су угрозили територијални интегритет државе 12

Владимир Гајић: Постоји правни основ за забрану рада СНС, СПС и СРС, јер су угрозили територијални интегритет државе

Опозиција има само један задатак који треба да испуни, само један услов, а то је …

3 Коментара

  1. Ma, katastrofalan nacin komuniciranja sa medijima i narodom. Katastrofalan, rekoh vec, ovo je toliko neprimereno, uz upotrebu prostackog i ulicarskog zargona i to onih jeftinih jajara i sibicara.

  2. Jedna protacina i primitivac, diletant i bahati sadista laze i laze i laze. nema kraja nebuloznim izmisljotinama, petparackim prepucavanjima i besmislenim monolizama u kojima slini, cmizdri, vapi za pitaj Boga cim, to je degutantno i gledati i slusati, ovo je odavno slucaj za psihijatriju.
    Dok on slini, arogantno i prostacki odgovara novinarima, Cesi su ustali u odbranu Kosova i Metohije, a ovaj podrepas i slinavac i dalje laprda potpune besmislice.

  3. Немамо генија али зато имамо будалу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *