Отворене кладионице и коцкарнице уз прописане мере заштите, цркве и даље затворене
фото: Пиксбеј

Отворене кладионице и коцкарнице уз прописане мере заштите, цркве и даље затворене

Баријере између слот машина и играча, посуда са дезинфекционим средством испред прага локала у коју мора да се загази приликом уласка, раздаљина између столова према дозвољеној квадратури, запослени са заштитним маскама и рукавицама, овако од данас изгледају кладионоице и коцкарнице.

Играчи су ишчекивали дан када ће доћи до отварања уплатних места које смо јутрос отворили уз све прописане мере заштите, рекла је менаџерка Октагон бет Наташа Новичић.

Сви локали су припремљени у складу са мерама које прописала Влада Србије, како каже, и период ванредног стања су искористили за дезинфекцију свих уплатних места, а посебно су при чишћењу водили рачуна о слот машинама и рулетима.

– Запослени раде уз обавезно ношење заштитних рукавица и маски, а видимо данас да су и играчи дошли тако и захваљујемо им се на томе, јер нам тиме омогућавају безбедан рад. Придржавамо се и социјалне дистанце и раздаљина је минимум два метра између играча и запослених. Обезбедили смо и баријере између слот машина, како би омогућили безбедно играње – истакла је Новичић.

Током ванредног стања Октагон бет, како тврди, није отпустио ниједног радника, нити има у плану да то уради упркос томе што нису радили током пандемије коронавируса.

– Изашли су максимално у сусрет свим запосленима, што се тиче исплата плата и то нам је свима посебно драго – казала је Новичић.

Према њеним речима, власници кладионица и коцкраница се посебно уздају у званичне правне оквире финансијских мера као помоћ предузетницима услед кризе изазване епидемијом коронавируса.

– Посебно значи што је омогућено одложено плаћање доприноса у наредна три месеца, јер кладионице и коцкранице у Србији имају велики број запослених – истакла је Наташа Новичић.

Танјуг, Вести онлине

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Kорона вирус, Србија и нова занимања: Kо је ковид редар и каква су му задужења

Kорона вирус, Србија и нова занимања: Kо је ковид редар и каква су му задужења

„У затвореном сте, молим вас ставите маске“. Ову реченицу је Иван М, руководилац једног угоститељског …

ДЕЧАЦИ од 12-20 год. након вакцине имају 6 пута већу шансу да имају срчане сметње

ДЕЧАЦИ од 12-20 год. након вакцине имају 6 пута већу шансу да имају срчане сметње

Истраживање спроведено на Калифорнијском универзитету показало је да је код тинејџера шест пута већа вероватноћа …

Један коментар

  1. Да није тужан био би смешан, текст о кладионицама и коцкарницама. Питам се чији је то бизнис, кога државног службеника, када су последње затворене, и прве отворене?
    Држава ће вероватно пре њих помоћи него неку мању производњу или пољопривреднике…
    Они су имали високу цену “репро материјала”…………

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *