„Побијте издајнике!“

0
(0)

Након убиства крволока Лавдрима Мухаџерија, нови вођа албанских џихадиста у Исламској држави постао је косовски имам Ридван Хаћифи, или како се још назива Ридван ел Албани (24) из Гњилана, који се дуже време бори у Сирији.

Чим је ступио на нову дужност он је позвао џихадисте у Сирији и Ираку, али и на Косову, Албанији и Македонији да почну убијати „издајице“, односно све оне који су учествовали у ослобађању малог Ериона Зене из Сирије.

Осмогодишњи дечак, кога је са Косова у Сирију, без знања мајке, одвео отац Арбен Зена, недавно је враћен мајци, а у његовом проналажењу и враћању на Косово учествовале су косовске и стране тајне службе.

Цепали пасоше

Лик новог команданта албанских џихадиста у Исламској држави Ридвана Хаћифија, или Ридвана ел Албанија македонској јавности познат је по фотографији где заједно са убијеним Лавдримом Мухаџеријем цепа македонски и косовски пасош.

Након враћања дечака на Косово, огласио се Албани наредбом да се убију сви који су помогли ослобађању малог Ериона Зене.

Медији на албанском језику наглашавају да је наредба била издата преко затворених група на социјалним мрежама, што је нова пракса комуникације међу џихадистима.

Тиме су потврђена сазнања шефа британске обавештајне службе Роберта Хенигана да интернет служи терористима, односно да су Фејсбук и Твитер постале командна и контролна мрежа за терористе и криминалце.

Ридван ел Албани тражи да се убију мурди, што је термин који се употребљава за муслимане који су напустили веру, а пре свега оне који су помогли у враћању малог Ериона. Први на листи за одстрел нашао се џихадист Фитим Ладровци из Дренице, који се дужи период налази на бојишту у Сирији. Албани сада тражи његову главу зато што верује да је он директно био укључен у тајну акцију враћања малог Ериона мајци на Косово.

 

Вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Лајчак, поздравио те Драгче у име Србије и понудио ти договор сад одмах, далеко је пролеће (видео)

5 (1) Специјални изасланик ЕУ Мирослав Лајчк долази у посету Приштини, па Београду одмах након …

Миломир Степић: Црква и Војска да буду резолутније поводом КиМ! Кад ће ако неће сад?!

5 (2) * Ширењем дефетизма и безнађа пасионарност се (међу Србима) систематски сузбија, а народна …

2 Коментара

  1. prepoznas sortu po licu. svi su isti, kao vukovi krvolocni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend