Погледајте добро ове демонизоване креатуре (видео)

Погледајте добро ове демонизоване креатуре (видео)

Како су остали без транспарента. Две демонизоване креатуре које су вам данас шетале градом извргујућу руглу Господа Христа у граду који је основао српски светитељ Деспот Стефан Лазаревић и посветио га мајци Божијој. Све са комплиментима главног спонзора демоније, владе Србије и Александра Вучића.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ЖЕСТОКА СВАЂА ОРБАНА И ПРЕМИЈЕРА ХОЛАНДИЈЕ: Мађари вама није место у ЕУ! ШТА ВИ ТРАЖИТЕ ОВДЕ? (видео)

ЖЕСТОКА СВАЂА ОРБАНА И ПРЕМИЈЕРА ХОЛАНДИЈЕ: Мађари вама није место у ЕУ! ШТА ВИ ТРАЖИТЕ ОВДЕ? (видео)

Наставља се реторика мржње према Мађарима… Од последица пандемије, европска економија опоравиће се до краја …

Слике свих швалера Александра Вучића (видео)

Слике свих швалера Александра Вучића (видео)

ЛИКАНА и све љубави Александра Вучића …. су тужне. СНС СЕКТА – убоду их и …

11 Коментара

  1. Tog lika sto dizete u nebesa ako malo bolje pogledate i on je ucesnik parade vidi mu se narukvica na ruci.

  2. Два занимљива детаља! Први је да тип који је сломио транспарент има зелену наруквицу, као и остали учесници скупа, што значи да није пришао споља да сломи дршку већ је био ту међу њима. Када погледате около гомилу полицајаца, јасно вам је да није ни могао банути однекуд. Значи, ово је урадио неко, вероватно, из њиховог унутрашњег обезбеђења скупа љут због провокативног транспарента који може да изазове проблеме. А, неко други је искористио његов гест да, када већ није било стварних изгреда, барем направи лажни инцидент тврдњом да је транспарент сломио неко од противника параде!. Други је њен коментар на одузимање провокативних транспарената које су ово двоје држали од стране неког из организације. Она је рекла: па, дали су нам то! Значи, да је макар један део организатора ове параде, ако не сви, желео да провоцира са увредљивим транспарентима и изазове немиле сцене. Није им циљ мирна шетња – циљ је провокација већине грађана.

  3. Ko su ljudi u crnim uniformama sa automatskim puskama iza njih?!?!? Meni oni ne lice ni na jednu policijsku formaciju iz nase zemlje, i nemaju obelezja drzave koje inace imaju specijalne jedinice (SAJ,PTJ,kobre). Da nisu mozda strane sluzbe ili privatne kompanije??? To je ono sto je jezivo!!!

  4. Covek koji je transparente polomio je neko od organizatora. Ima na ruci i narukvicu za prolaz. Jednostavno, shvatio je da nema potrebe da se na taj nacin provocira i to je jasno stavio do znanja. Jeste li i dalje da mu se zlate ruke? Ja jesam, jer ima i u toj populaciji mnogo vise onih koji ne zele da bilo kome guraju prst u oko ili dupe, jer im nije to cilj. A to ne shvata ovaj narod. Biti covek iznad svega…. I pre svega…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *