fbpx

ПОГЛЕДАЈТЕ: Вучић грли и љуби Курца, Дачић се мази! (видео)

0
(0)

Присни односи Вучића и Курца забележени су на скупу који је организовао министар спољних послова Аустрије, Себастијан Курц – „Пријатељи Србије“. Вучић је изљубио кога је стигао, а било је и непријатних момената.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=QuvroeDE4IM“]

Телепромтер.рс

фото: Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Да ниси НЕСПОСОБАН и КОРУМПИРАН као што јеси Срби би контролисали Балкан!

5 (1) Немци и Французи још увек се нису договорили око тога „шта ће да …

ПОСТИЗБОРНИ ЦИРКУС Психијатријски случај вечерас проглашава потпуно затварање Београда!?

5 (3) Председник Србије Александар Вучић на препоруку Кризног штаба за сузбијање коронавируса, вечерас ће …

6 Коментара

 1. beograđanin na vodi

  Pederi! Obojica! Ma sva trojica!

 2. Vucicu od same pomisli na presime Sebastijana podje voda na silikonska usta
  kad je mogao Likani a sto nebi mogao evropskom nstrojenom Sebastijanu

 3. Tandem snova za unistavanje i izrabljivanje naroda… Lepo im je zajedno! 😀

 4. Pronalazači su blago Srbije! Oni šire naučnu i tehničku kulturu naroda!

  Poštovani pronalazači, naučnici i prijatelji kreativnih stvaralaca,
  POKRETANJE INICIJATIVE ZA ODRŽAVANJE KONGRESA PRONALAZAČA SRBIJE I
  NJIHOVO UMREŽAVANJE SA DIJASPOROM

  Naučna i tehnička kultura predstavljaju osnovu svih kultura. Zbog toga pronalazači u Srbiji treba da se umreže i udruže u jedinstvenu organizaciju koja će delovati na celoj teritoriji naše zemlje. Ta organizacija bi se povezala sa našom dijasporom iz celog sveta, kao što je slučaj u mnogim evropskim državama, u cilju inovativnog privrednog razvoja i zapošljavanja naše omladine. Sa tim ciljem vas molimo da podržite ovaj ANTIKRIZNI PROGRAM INOVATIVNOG PRIVREDNOG RAZVOJA i umrežavanja pronalazača SRBIJE I DIJASPORE.
  Unija pronalazača Srbije i dijaspore ”Teslino jedinstvo” predlaže da zajedničkim snagama sastavimo efektivne zakone o patentima u Republici Srbiji, koji će obezbediti:
  1. da pronalazač, izumitelj bezuslovno dobije novčana sredstva za izradu prototipa prijavljenog pronalaska u roku od 90 dana od dana prijavljivanja i da to bude transparentno, u cilju zapošljavanja naših građana širom Srbije, kao i povratnika iz dijaspore,
  2. da prijava bude bez plaćanja takse sve dok pronalazak ne uđe u proizvodnju,
  3. da pronalazači u Srbiji i iz dijaspore imaju ista prava kao i investitori za subvencije pri zapošljavanju radnika na svojim pronalascima, jer pronalazač investira najvažnije, a to je znanje.
  4. da država opredeli novčana srestva iz budžeta za svaku radnu godinu, jer patent u proizvodnji otvara nova radna mesta, podržava sklapanje brakova, podstiče rast nataliteta i puni budžet države.
  5. da se prava pronalazača izjednače sa pravima sportista, da pronalazači steknu prava na nacionalnu penziju, kao i drugi zaslužni građani, koji su dali svoj doprinos nacionalnom prosperitetu države Srbije.
  6. da memorandum pronalazača bude u stilu znaka Republike Srbije, Nikole Tesle i Zemljine kugle i da se primenjuje u svim regionalnim jedinicama na celoj teritoriji naše države, a da diplome, zahvalnice i medalje budu dizajnirane u istom stilu.
  7. da na izložbama patenata i na sajmovima bude jedinstven prostor za sve pronalazače iz Srbije i dijaspore sa jedinstvenim simbolima, bilo gde u svetu da izlažu.
  8. da se za pronalazače osnuje kancelarija na ministarskom nivou i da 5 godina budu oslobođeni od poreza na dobit. Na taj način država bi pomogla pronalaske od početka njihove proizvodnje, jer je poznato da se pronalazak razvija ispred nauke sve dok se ne dokaže u praksi. Pri tome, prioritet će biti na uvođenju patenata u privredu Srbije, čime će se podstaći privredni razvoj i smanjiti odliv mozgova iz naše zemlje.
  U cilju sprovođenja navednog potrebno je održati Prvi kongres Unije pronalazača Srbije i dijaspore „Teslino jedinstvo”.
  Poštovani pronalazači i prijatelji, molimo Vas da podržite potrebu za održavanjem ovog kongresa pronalazača, kako bi u funkciji razvoja Srbije naše patente ponudili tržištu i omogućili njihovu proizvodnju, čime će se dati doprinos otvaranju novih radnih mesta i razvoju naše države.
  Autor projekta Ostoja Rajić zaštićeno autorsko pravo u ZIS BEOGRAD SRBIJA

 5. Molio bih administratora da mi objasni zašto nemogu na mnogima mestima da komentarišem dok drugi mogu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *