fbpx

Полицији која вас хапси и терорише бележите бројеве значки!

0
(0)

Српска полиција је била и остала полиција режима и партије. Од времена Слободана Пенезића Крцуна их тренирају да буду партијска војска којој је основни циљ одбрана владајућег режима ма ко то у том моменту био. Дошло је време да се то промени. Не могу управне одлуке шефова полицијских станица и испостава БИА имати већу важност и бити теже од Устава и закона. Зато све вас које учествујете у протестима молимо да бележите бројеве значки свих полицијских службеника који вам прете, који вас терориши и хапсе. Уз бројеве индефикационих значки полицајаца бележите локацију и време дешавања и имена сведока који су били присутни. По закону сваки полицајац било да је унифромисан или у цивилу мора да се јасно идентификује а ако то не уради немате никакву обавезу да извршавате њихова наређења или захтеве. 

Јер када буде пао велеиздајнички и лоповски режим велеиздајника Вучића а тај дан није далеко сви ти који су учествовали у репресији над народом и то све наравно радили противзаконито и противуставно биће кривично процесуирани и ако се прогласе кривим ДОБИЋЕ ОТКАЗЕ у полицији и служби. Али сви до једнога. Па нека се онда јаве Вучићу за нови посао и плату нека им он даје. За противзаконити и противуставни терор  над голоруким и бедним народом који се протестима буквално бори за голи опстанак следиће масовна откази у полицији.

Запамтићете добро да више никада али никада не смете да кидишете на руку која вас храни а та рука је српски народ и нико други!

И немојте да се позивате на то како сте ви само службеници који извршавају наређења јер прва ствар коју вас науче како крочите у средње и више школе полиције и академије је да сваку наредбу имате право да одбијете по вашој савести! Српском народу је потребна полиција која ради у његовом интересу а не преторијанска гарда лопова на власти!

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Акција МУП-а и америчког ФБИ: Хапшења и претреси по Србији

4.4 (9) На 16 локација на територији Републике Србије данас је извршен претрес станова и …

ПОЛИЦАЈАЦ УЗБУЊИВАЧ: СНС херој – полицајац батинаш аутистичног дечака, рекетирао по Новом Саду

4.6 (12) Новосадски полицајац Душко Ковачевић, који је још пре три године пријавио колеге за …

2 Коментара

  1. Bravo za tekst.Jedanput mora da se pocne kako treba a ne da se izvode tenkovi na narod i ostale bahanalije protiv naroda ove zemlje .

  2. Ne dozvoljavaju,ja za ovo znam odavno,cak kad pogledate oni je kriju a nama pisu prijavu zbog ne davanja legitimacije!Da li smo mi duzni kad nam traze licni dokument da nam napisu prijavu a oni ne dozvolhavaju da iscitate identifikacioni broj???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *