Поводом све чешћих позива на вакцинацију: Ко нас то вакцинише и зашто?

0
(0)

Да ли знате да је Новартис бивша А.Г. Фарбен фармацеутска индустрија која је Хитлера снабдевала Циклоном Б, гасом којим су убијани логораши у гасним коморама, флуоридом којим су логораши претварани у послушне овце, па је број чувара могао бити смањен са сто на 20 чувара, и другим хемијским и медицинским препаратима потребним за виво експерименте на… логорашима?

Да ли знате да је директор те И.Г. Фарбен индустрије, Фриц Де Мир, у Нирнбергу 1945. године осуђен на 8 (осам) година затвора као нацистички ратни злочинац због злочина против човечности? Да ли знате да је тај зликовац аутор Кодекса Алиментариуса, Правилника о производњи хране који ће доћи главе неколико милијарди људи, који је и осмишљен за то да би надкласа овладала са остатком света?

Да ли знате да је Кодекс Алиментариус на мала врата, противуставно и незаконито, ступио на снагу у Србији од 6.јуна 2011. године?

Да ли знате да је комунална полиција основана, не за то да би спроводила одредбе комуналних одлука о јавном реду и миру, него да би спроводила одредбе Кодекса Алиментариуса којим се забрањује печење ракије, узгој и промет лековитог биља, чајева, белог лука, органских производа и свих други врста семена која немају ознаку Кодекса Алиментариуса?

Да ли знате да су одредбе Кодекса Алиментариуса већ ступиле на снагу и да се спроводе у Француској, Новом Зеланду, САД (С-510 закон усвојен од Конгреса САД 2011. године) где се фармери хапсе, затварају, новчано кажњавају ако гаје органску храну, а роба конфискује и на лицу места просипа (непастеризовано свеже млеко), а гајбе са органским производима преврћу и производи газе?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус намеће употребу генетички модификованих организама у производњи пољопривредних намирница и меса животиња за људску исхрану које изазивају 65 најтежих болести код људи, а у трећој генерацији изазивају стерилност, прекид живота људске врсте?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус налаже употребу вештачког говеђег хормона раста у тову говеда који изазива превремени улазак деце у пубертет, чак и пре пете године живота, а у 18-тој години изазива рак дојке, односно простате код дечака?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус налаже употребу антибиотика у тову стоке за људску исхрану и производњи млека који могу изазвати најтеже алергијске реакције код људи, чак и са смртним исходом?..

Програм имунизације !!! Шта каже Институт за ПРИРОДНУ МЕДИЦИНУ !

Континуирана имунизација спроводи се током целе године. Континуирана имунизација обавезно се спроводи у свим подруцјима општине, а према утврденом календару:

– одмах после родења против туберкулозе (БЦГ) и хепатитиса Б (унутар 12-24 сата),
– са навршеним једним месецом живота против хепатитиса Б,
– са навршена два месеца живота против дифтерије, тетануса, пертусиса, полиомијелитиса и хемофилус инфлуенце тип б, 
– у цетвртом месецу живота против дифтерије, тетануса, пертусиса, полиомијелитиса и хемофилус инфлуенце тип б, 
– са навршених шест месеци живота против дифтерије, тетануса, пертусиса, полиомијелитиса и хепатитиса Б, 
– у дванаестом месецу живота против морбила, рубеоле и паротитиса,
– у осамнаестом месецу живота
– ревакцинација против по­лиомијелитиса и хемофилус инфлуенце тип б,
– у петој години живота – ревакцинација против дифтерије, те­тануса, пертусиса и полиомијелитиса,
– у шестој години живота – ревакцинација против морбила, ру­беоле и паротитиса,
– у цетрнаестој години – ревакцинација против дифтерије, тета­ну­са (дТ про адултис) и полиомијелитиса,
– у осамнаестој години живота – ревакцинација против те­та­нуса.

Овај вид нарушавања цовековог здравља назива се “имунизација”, што би људе погрешно могло да наведе на закљуцак да се тим програмом цовеков имуни систем јаца. Програм је законски обавезан.

Оваквим програмом вакцинације фармацеутска индустрија згрце огроман новац, а болести најразлицитијих врста се шире као епидемија. Ти исти оболели људи затим поново долазе код својих “лекара” који су их вакцинисали да се леце и да плацају за лецење (од болести које су изазване вакцинама). Када је 1976. године у Америци покушана да се прогура епидемија свињског грипа, на основу смрти једног војника у Њу Џерсију за кога никада није доказано да је умро од те болести, велики број људи је био вакцинисан. У првом налету вакцинације дошло је до смрти 113 људи широм Америке, а само у Калифорнији је 75 људи било парализовано. Убрзо се прекинуло са вакцинацијом, а велики број људи је тражио милионске одштете због стравицних последица нарушавања здравља.
Данас се у свету спроводи стравицна кампања наводне “пандемије” свињског грипа. Владари свих земаља наруцују вакцине у огромним колицинама, а медији никада нису били тако уједињени и под контролом оних који не бирају средства за остварење својих циљева.

За додатне информације можете контактирати Институт за природну медицину:
– е-маил: [email protected]

тел. 063/770-4265

 

Марко Николић

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ: Зашто Вучић за Србе набавља отровне Фајзерове вакцине?! (ВИДЕО)

4.7 (24) Политиколог Александар Павић каже да ће се Доналд Трамп борити до краја свим …

Компанија Фајзер од које Вучићева банда тровача купује вакцину подмићивала докторе у Србији?

4.6 (11) На сајту РТС-а се може наћи чланак из 2012 године под насловом: ”Афера …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend