Насловна / Интервју / Предраг Пеца Поповић – „Вучић у својој болести ужива, а ми остали патимо“‘ (видео)

Предраг Пеца Поповић – „Вучић у својој болести ужива, а ми остали патимо“‘ (видео)

Гост Славија ТВ био је жива легенда српског новинарства Предраг Поповић, некадашњи главни уредник веома читаних дневних лисотва Национал и Правда. Цењени гост познат је као храбар, одважан, поносан, способан и професионалан новинар, каквих није никад било пуно и који ће као такви увек бити сметња оним политичарима који чине нечасна дела.

Господин Поповић је за дуго година колико се бави новинарским послом, пуно тога сазнао, а не боји се да то каже, због чега је један од најзабрањенијих новинара у Србији. У емисији Славија ТВ, Поповић исказује своје ставове према власти и опозицији, не штедећи нити једну, нити другу.

Према мишљењу Поповића, Александар Вучић и Драган Ђилас су у спрези, а тврди да „савезништво“ вуче корене из времана настанака СНС, када су њих двојица под посредништвом и надзором Микија Ракића, а по плану Вашингтона разбили СРС.

Гост говори веома исцрпно о окружењу Александра Вучића и Зорана Ђинђића, правећи поређења. Поповић тврди, да данас Србијом влада крајње занимљива фузија бивших радикала и „жутих прелатачевића“ у СНС редовима и то таква, да је других више него првих. Са жалошћу констатује, да Србијом заправо влада спрега тајних служби, тајкуна
и политичара, да се ништа не мења, да систем практично остаје исти.

Slavija TV

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Бркић: Стефановић је у САД добио наређења и списак кога хапсити (видео) 10

Бркић: Стефановић је у САД добио наређења и списак кога хапсити (видео)

Запад озбиљно зазире због финансијске моћи балканских диктатора који с еналазе на челу огромних криминалних …

Забрањена историја српског народа - Слободан Јарчевић и Славиша K. Миљковић (видео) 11

Забрањена историја српског народа – Слободан Јарчевић и Славиша K. Миљковић (видео)

Гости емисије „Актуелно“ били су историчар и бивши министар иностраних послова Републике Српске Kрајине Слободан …

3 Коментара

  1. ne znam dal uziva u svojoj teskoj bolesti, decko je rekao bih mimo svih staza i bogaza, nit on zna gde je, nit zna sta radi, vegetira i trazi ispunjenje svojih zverskih nagona, pa koga dovati i koga mu neki od kumova nabaci od drustva iz javni klozeta. — a nadam se da svi peru ruke varikinom.

  2. Bas vala, nurnberg!
    To je dijabola u pravom smislu reci, zalutala u zatvoren prostor i sada kidise na sve strane ne bi li negde probila zid i zbrisala, a pri tom koga zakaci, zakaci (a oni sto od nje zakace, zakucali su se za sva vremena)!

  3. Joj, sto ce da leti perje okolo kad se dohvate ljubljeni vodja i ovi debili koji su direktni krivci za sve, a voljeni pokusa da se izvuce! Joooj, ala ce da nardljaju ove zadrigle i ofucane drolje, ona sasusena i specena pederusa, kepec lopovcic, ma svi redom, a njihov ljubljeni ce njih hladno da ocrni sto vise!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *