ПРИДРУЖУЈУ СЕ ПРОТЕСТИМА! Масован протест пољопривредника у понедељак

ПРИДРУЖУЈУ СЕ ПРОТЕСТИМА! Масован протест пољопривредника у понедељак

Независна асоцијација пољопривредника Србије организује једночасовни протест упозорења због високих цена горива

Велика је заинтересованост пољопривредника незадовољних високом ценом горива за протест који у понедељак, 11. јуна, организује Независна асоцијација пољопривредника Србије, изјавио је за Агросмарт председник управног одбора ове организације Јовица Јакшић.

По његовим речима трактори ће изаћи у протестну вожњу у 8.30 часова. Из организација, чланица Независне асоцијације пољопривредника стално стижу потврде о учешћу у протесту, а за сада је сигурно да ће на друмове изаћи пољопривредници из Опова, Алибунара, Ковина, Ковачице, Панчева, Пожаревца, Малог Црнића, Старе Пазове…

-Протести ће ће бити мирни. Пријављени су у складу са законском процедуром, а организујемо их у знак упозорења на високу цену горива за пољопривреднике – нагласио је Јакшић.

У првом реду, незадовољство ће бити исказано због овог проблема, што не значи да је то једино нерешено питање због којег су пољопривредници доспели у озбиљно тешку ситуацију, казао је он.

Општеприхваћено мишљење међу незадовољним ратарима да је неопходно променити акцизну политику када је о пољопривреди реч, за шта је потребна измена закона која би омогућила да се овај намет за пољопривреднике скине или значајно умањи.

Агросмарт.нет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Амстердам: Жестоки сукоби противника ковид аусвајса са полицијом (видео)

Амстердам: Жестоки сукоби противника ковид аусвајса са полицијом (видео)

Противници ковид аусвајса данас су се у Амстердаму жестоко сукобили са полицијом током протеста названог …

Лекари за науку и етику: У понедељак велики протест, ковид пропуснице неће проћи!

Лекари за науку и етику: У понедељак велики протест, ковид пропуснице неће проћи!

Лекари и родитељи за науку и етику организују велики протест због увођења ковид пропусница на …

Један коментар

  1. Ova vlada SNS jos ne shvata da je ovo samo pocetak kraja feudalne vladavine! Treba zablokirati njegovu ulicu u Jajincima i pozvati ga da mirno preda vlast ako je imalo ostalo razuma u njegovoj bolesnoj glavi! Tim laznim SNS diplomcima treba zablokirati sve prilaze i ako se pojave bacati ih u kontejnere kao u onom videu u Ukrajini,brzo bi se uneredili od straha. Sta policija i vojska cekaju?Treba razumno i trezveno stati uz svoj narod,bez straha!Ne moze se vise trpeti ovakav sunovrat u ekonomiji i omalovazavanje radnika po stranim firmama, koje su dosle da izrabljuju srbe u njihovoj zemlji! Neka stane sve 7 dana niko nista da ne radi,zablokirati sve institucije i traziti od vlade da preda vlast milom ili silom! Proglasiti vandredno stanje i obrazovati “vladu nacionalnog spasa”! Ne dozvolite nikakvu nagodbu sa SNS-om!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *