Радишић: Сви који верују у добре намере ЕУ су корисни идиоти! (видео)

Гост новог „Политикон-а“ аутора и водитеља Данила Тврдишића био је проф.др Светозар Радишић, стручњак за неоружане облике агресије и некадашњи портпарол војске Југославије.

Упитан да разјасни термин „корисни идиоти“ из своје најновије књиге „Одсјај србске апокалипсе“ Радишић између осталог каже:“Корисни идиот је неко ко ради за непријатеља, а да га непријатељ не плаћа. Ви сад имате цео низ тих који су плаћени да раде против Србије. Постоји тзв. агенда за мир УН у којој су одлучили ко све треба да ствара нови светски поредак. Ту су, између осталог невладине организације. Они су се толико унели у то, ја се сећам Наташа Кандић кад је била у Нишу где је она на једном скупу тамо тврдила да смо ми злочинци, она је тада ушла у џип Уједињених нација!
Мени је она била симпатична, никада то нећу заборавити када ми је она једном приликом рекла, Радишићу, ви толико лепо говорите, ја сам одушевљена са вама.А ја јој кажем мени је жао што не могу ни са чим да вас похвалим, ниједну похвалу не могу да вам уделим и стварно ми је због тога жао. Е она није корисни идиот, она је жена плаћена, она ради свој посао. То ради и она Јелена Милић. Они су толико ушли у систем,толико да мене нико неће позвати у емисију да говорим о западу,али оне могу да говоре о западу у свако доба, на свим телевизијама. Ово је њихова држава. Они хоће да Србима промене свест.“

Аутор и водитељ Данило Тврдишић

HelmCast

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Иван Ивановић: "Ускоро пада први Вучићев човек, стране службе уклањају Вучића са власти"! (видео)

Иван Ивановић: “Ускоро пада први Вучићев човек, стране службе уклањају Вучића са власти”! (видео)

Погледајте ново издање емисије Аргумент, гост је био председник Kонзервативног покрета Наши Иван Ивановић. Аутор …

Синиша Лепојевић: Пад Миловог картела! (видео)

Синиша Лепојевић: Пад Миловог картела! (видео)

Аутор и водитељ Веља Чупић HelmCast Поделите вест са пријатељима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *