Радуловић: Власт здрави део нације ставила у кућни притвор, а није сачувала старе и болесне
Саша Радуловић, Фото: Бета

Радуловић: Власт здрави део нације ставила у кућни притвор, а није сачувала старе и болесне

Коментаришући протест грађана који свако вече буком с прозора и тераса изражавају незадовољство стањем у земљи, Радуловић је казао да ДЈБ подржава сваки грађански протест против диктатуре, али и осудио “покушаје” иницијативе Не давимо Београд и Бориса Тадића да, како је рекао, присвоје те изразе грађанског незадовљства

___________________________________________________________________________

ПРЕДСЕДНИК Доста је било (ДЈБ) Саша Радуловић оценио је да је ванредно стање у Србији уведено како би “режим могао да одгоди изборе на које нико не би изашао”.

Наводећи да је данас  „44. дан од суспендовања Скупштине Србије и извршеног државног удара“, Радуловић је оптужио владајућу већину да је у прву седницу парламента од увођења ванредног стања кренула са “противуставним дневним редом којим покушава да прикрије противуставно уведено ванредно стање”.

“Данас су одлучили да им је потребно да се Скупштина састане, а ћутали су 44 дана. То се односи и на опозицију, историја посланицима ово неће заборавити. Та 242 посланика који нису били у Скупштини после проглашења ванредног стања не заслужују да икада више буду посланици”, рекао је лидер ДЈБ.

Наводећи да је од укупног броја умрлих од корона вируса у Србији скоро једна четвртина из домова за старе, Радуловић је оценио да је власт “затворила здраву нацију у кућни притвор, а није сачувала старе и болесне”.

“То су радиле и владе других европских земаља у којима је скоро половина умрлих из старачких домова, с тим што и ту треба бити опрезан и знати да ли је неко умро од вируса или са вирусом”, казао је Радуловић.

Коментаришући протест грађана који свако вече буком с прозора и тераса изражавају незадовољство стањем у земљи, Радуловић је казао да ДЈБ подржава сваки грађански протест против диктатуре, али и осудио “покушаје” иницијативе Не давимо Београд и Бориса Тадића да, како је рекао, присвоје те изразе грађанског незадовљства.

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Руски лекари: Шта не смете јести после прележаног ковида

Руски лекари: Шта не смете јести после прележаног ковида

Људи који су прележали корону често не мењају свој начин исхране што може да штети …

Сахин: Због бројних мутација коронавируса до средине следеће године биће потребне нове вакцине

Сахин: Због бројних мутација коронавируса до средине следеће године биће потребне нове вакцине

Извршни директор и суоснивач компаније Бионтек Угур Сахин сматра да ће због бројних мутација корона …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *