fbpx

РАСПАД У СПС: Дачић нема пара за плате у странци

0
(0)

Запослени негодују што још нису примили зараде за мај, као и да им нико није рекао зашто нема новца

У централи Социјалистичке партије Србије атмосфера је скоро као на „Титанику“, не само због бахатог и примитивног понашања функционерке Иване Петровић и њеног напада на колегиницу Дијану Вукомановић већ и због све веће финансијске кризе у странци!

Наиме, запослени још нису примили плате за мај, а паре су највероватније, према информацијама до којих смо дошли, отишле на другу страну.

Кашњења

– Требало је да примимо плату до 10. јуна за претходни месец, али још нема назнака кад ће се то десити, нити нам је било ко дао неку информацију шта се дешава. Многи већ негодују, јер немамо никога да питамо кад можемо да очекујемо ту цркавицу коју добијамо. Само се прича о инциденту са Иваном Петровић и шта ће с њом да буде, а о плати ни речи.

Нагађамо да је реч о трошковима кампање током избора, јер се расипало више него што смо били у могућности – каже извор из СПС, незадовољан што је све под знаком питања.

– Нити ко долази на посао, у странци нема живе душе… Тачно је да касни само једна плата, али и тако су нам ниска примања. Значило би нам да бар кажу кад ће бити уплата – додаје наш извор.

Тишина у централи

У СПС јуче нико од важнијих функционера, од лидера Ивице Дачића па до директора Дејана Бацковића, није хтео да одговори на питање зашто запослени још нису добили плату за мај, јер нису одговарали на наше позиве и поруке. Једино је потпредседница социјалиста Славица Ђукић Дејановић подигла слушалицу и изненадила се питањем.

– Откуд да мене то питате, какве ја везе имам с платама? Имамо директора, Ивицу замењује Антић. Ја и не знам да касне плате – поручила је Дејановићева.

Курир

Фото: Марина Лопичић

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Пандемија може убрзати излазак Италије из еврозоне и распад ЕУ

5 (3) * Кина је у борби против епидемије – ставивши у карантин територију са …

Foreign Policy: Пандемија демонтира глобализацију и америчко лидерство

0 (0) * Професор међународних односа на Харвардском универзитету Стивен ВОЛТ: „COVID-19 ће убрзати прелазак …

2 Коментара

  1. Драгојла Дробњаковић

    Комуњаре бедне и треба да се угасе,превише су јада начинили народу…

  2. A ta Lukić Dejanović i „nezna da kasne plate“! jer i ne živi od te plate, koliko poslova ima ona i primanja mesčno? bilo je već jednom reči o tome, po nekoliko poslova istovremeno stigne da radi, i „sere i piša i salatu da sadi“, i „ni jedan ne trpi“ sposobna neka ženska.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *