понедељак , 30 новембра 2020

Реаговање Момчила Трајковића на изјаву Александра Вучића: „Председник а лаже“

0
(0)

Реаговање Момчила Трајковића на јучерашњу изјаву Александра Вучића. ПРЕДСЕДНИК ДРЖАВЕ, А ГОВОРИ НЕИСТИНУ!?

Мислио сам да ће након мог Отвореног писма, упућеног јавности и председнику Републике Србије све бити јасно и све и врло јасно у њему објашњено. Данас ме је срамота што морам да поновим, а што сам у Отвореном писму Александру Вучићу подробно објаснио – „Председник а лаже“! Његово понашање подсећа ме на крволочног снајперисту плашљивца, који се сакрио у неком поткровљу и бесомучно пуца на голоруке људе. Овога пута је „пуцао“ у мене.

Ухватио сам метак руком, дунуо у њега и одложио га за време када ова земља буде уређена и правна. Та кукавица с којом сам пре шест месеци (на његов позив), у Председништву Србије разговарао „очи у очи“, имала је прилику да ми у лице каже, па и да јавно саопшти или пак да одбије разговор са „продавцем земље у Чаглавици“. Напротив, као последња кукавица тражио је сламку спаса након ликвидације Оливера Ивановића, за чијим убицом се још увек трага!?

Том приликом, изрекао је само речи хвале о иницијативама и предлозима које му је руководство Српског националног форума предало. Уместо тога да одговори на питање зашто нас је пре шест месеци гледао у очи и лагао, он замењује тезе и лажно ме (и јавно) оптужује да сам „препродавац српске земље у Чаглавици“. Председник државе, а лаже!

Оптужбе које је председник Вучић изнео, ако су тачне, оне морају бити предмет специјалног тужилаштва за организовани криминал. Уколико Тужилаштво жели, драге воље ћу се одазвати позиву.
Ово питање, односно ове оптужбе, он и његови „чауши“ из тзв. Српске листе покрећу, не би ли ме ућуткали да изнесем свој став о његовој политици, која на жалост води у праву катастрофу и народ и државу, а и Цркву.

Очекивао сам да ће се манути ђавољег посла прављења прецизне мете какву су његови „чауши“ поставили и Оливеру Ивановићу. Сад је потпуно јасно да, не само они, него и он лично најдиректније учествује у томе, док они ћуте. Председник државе, цртач мета!? Земљо Србијо!?

Био сам се зарекао да је наш сусрет од 30. Јануара 2018. године, наш последњи сусрет, али сада сам сигуран да ћемо се поново наћи. Овога пута на суду. Кад-тад.

У Грачаници, 25. Августа 2018 године
Момчило Трајквић

фејсбук

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Вучићу лажове, све нам је теже и црње“

4.7 (12) Ову колумну почећу понављањем завршног дела текста „Док си ти „поносан“ на нас, …

Од када си дошао на власт Вучићу буквално све што потписујеш једино је и само у интересу шиптара!

3.7 (3) Када грађани Србије могу са личном картом у Албанију, биће много више туриста …

Један коментар

  1. SVI IZDAJNICI A ON ČIST PA KO ZAGOVARA PODELU SRBSKE ZEMLJE ŠITARIMA KADA JE PO USTAVU SRBSKA .PA VUČIĆDALI ČOVEK MOŽE BITI GAZDA TUĐE KUĆE PA NEMOŽE ALI KOD VUČIĆA MOŽE VE .ZATO BRAĆO SRBI TREBA GA UBITI I BIĆE TAKO A I BUDUĆEG KOJIOBEĆA BOLJE A ON KRADE I ZEMLJU ZAVIJA U CRNO ISO METAK U ČELO DOSTA JE SRBIJI KOMUNISTA KAO ŠTO JE DAČIĆ VUČIĆ ŠEŠELJ MILN KRKOBABIĆ ITD .SVE IH TREBA UZA ZID TAKO SU ONI NEVINE STABVLJALI ZA VREME VLADAVINE BROZA .VRATITI IM MILO ZA DRAGO ZA SVAKI SRBSKI ŽIVOT .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend