fbpx

Режимски удар на слободу медија и слободу јавног говора! Полиција искључила предајник опозиционом радију

5
(1)

После режимског упада на предајник сада је полиција дошла и у просторије радија Снага народа под изговором да претреса стан због постојања опојних дрога и искључила струју и радио програм.

И даље је у току режимски напад на једини опозициони радио СНАГА НАРОДА који је покренут пре само 48 сати на Интернету на адреси www.snaganaroda.rs. Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 MHz која се чула у Београду и делу северне Србије, што је био разлог за хитну реакцију режима. 

У току поподнева представници Радиодифузне агенције, Министарства за телекомуникације и Интервентна бригада МУП-а Србије без налога за претрес и забрану дошли су на приватно имање где се налазио предајник радија Снага народа и искључили га.

У међувремену полиција је упала и у просторије радија Вишеградској у Београду под изговором да има налог за претрес стана због постојања опојних дрога, искључила струју и прекинула емитовање програма.

Позивамо све браниоце слободе медија и слушаоце нашег радија да нам се вечерас прикључе у одбрани радија у Вишеградској број 6 (између Савске и Сарајевске) и да заједнички одбранимо једини независни и опозициони радио у Србији.

Сада је јасно шта владајући режим највише боли: истина, слобода, јавна реч, опозиција. Сада видимо да се Николић, Дачић и Вучић највише плаше опозиционог гласа и да желе да га угуше по сваку цену.

Ово је борба свих нас за слободу медија и јавне опозиционе речи и позивамо Вас да у одбрану против режимског рушења јединог слободног опозиционог медија у Србији данас.

Редакција интернет радија Снага народа

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

2 Коментара

  1. A NA DEDINJU DALI AMERIMA VOJNU BAZU SA KOMPLET ANTENAMA I UREDJEJIMA VOJSKE SRBIJE ZA PRISLUSKIVANJE, NA KORISCENJE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *