Саобраћај на прузи Београд – Бар и даље блокиран

Саобраћај на прузи Београд – Бар и даље блокиран

Железнички саобраћај између Црне Горе и Србије у петак је био већ трећи дан у прекиду, а разлог је тај што је дошло до замашћења пруге са српске стране због чега се путници од Ужица до Бијелог Поља превозе аутобусима.

– За путнике међународних возова који полазе из Београда за Бар у 9.21 сат и 21.21 сат, као и из Бара за Београд у 8.20 сати и 19 сати организован је аутобуски превоз између станица Ужице и Бијело Поље. Возови на релацији Ужице-Пријепоље Теретна неће саобраћати док се не отклоне сметње на инфраструктурним капацитетима – кажу за Данас у предузећу Србија воз.

У Србија возу образлажу да је дошло до привременог прекида саобраћаја на барској прузи из безбедносних разлога, јер су шине на појединим местима замашћене, што је отежало редован саобраћај. Редовно функционисање саобраћаја на тој деоници очекује се одмах након што стручне службе Инфраструктуре железнице Србије очисте пругу и отклоне проблеме који онемогућавају безбедну вожњу, али за сада није познато када ће то бити.

Портпаролка Железничког превоза Црне Горе Амина Мурић је изјавила у петак да у том предузећу чекају да им надлежни у Србија возу званично саопште шта је узрок застоја.

Данас.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Од данас стаје правосуђе у Београду- ШТРАЈK адвоката до испуњења захтева!

Од данас стаје правосуђе у Београду- ШТРАЈK адвоката до испуњења захтева!

Ако се доследно буде примењивала одлука Адвокатске коморе Београда (АKБ) о штрајку, она ће од …

Уместо Исаијо ликуј, ликуј Анте Павелићу

Уместо Исаијо ликуј, ликуј Анте Павелићу

Може ли ико да замисли скупштину Јерменије да одбаци предлог за подизање споменика жртвама отоманског …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *