Схватају Срби озбиљност ситуације у Украјини али ове нам је године оболело 40.000 људи од ваших НАТО бомби па би да се бавимо собом!

Схватају Срби озбиљност ситуације у Украјини али ове нам је године оболело 40.000 људи од ваших НАТО бомби па би да се бавимо собом!

Безобразлук и беспрезирност представника ЕУ у Србији Мајка Давенпорта који себи даје за право да се директно меша у унутрашње ствари Србије иако Србија није чланица ЕУ нити има било какву обавезу када је спољна политика ЕУ у питању достигла је његовим коментарима поводом ситуације у Украјини невиђене размере чак и за ове наше окупиране српске просторе.

Дотични Господин зна да коментарише напету ситуацију у Украјини за коју је управо ЕУ и њихова шизофрена политика највећи кривац и да дели Србима бесплатне савете поводом исте иако га апосолутно нико за те савете није питао нити их је тражио. Слободно те ваше бесплтане савете задржите за себе. Срби одлично схватају ситуацију у Украјини. 

Чудо се нисте сетили да нас подсетите озбиљности ситуације у самој Србији а када је у питању експлозија малигних обољења и рака коју данас имамо у Србији. Само у 2014. години у Србији ће од рака и малигних обољења оболети преко 40.000 људи, жена и деце и преко 22.000 ће умрети.

Сав тај рак и малигна обољења имамо да захвалимо НАТО и ЕУ Господине Давенпорте и вашем илегалном и незаконитом бомрадовању Србије 1999. године. Изручили сте тада веома милосрдно преко 40 тона осиромашеног уранијума на Србе и Србију.

Да будемо сасвим искрени са вама Господине Давенпорте као званичним представником ЕУ у Србији.

ЗАБОЛИ НАС КУРАЦ ЗА СИТУАЦИЈУ У УКРАЈИНИ И ЗА ЕУ И ЗА БИЛО ШТА ШТО ВИ ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ!

Срдачни поздрави!

 

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучићев економски тигар посрће: Све је скупо, а биће још СКУПЉЕ

Вучићев економски тигар посрће: Све је скупо, а биће још СКУПЉЕ

Сад се више и не крије. Да је храна поскупљивала и претходних месеци увелико се …

Ефектива: Не журити с повлачењем тужби против банака

Ефектива: Не журити с повлачењем тужби против банака

Из „Ефективе” поручују грађанима да не повлаче тужбе одмах док се не види да ли …

5 Коментара

  1. njihova samozivost prelazi sve moguce granice, oni pa oni ,dokle vise sa tim egoizmom

  2. Slazem se sa tekstom, sve do “zacina” na kraju. Cemu sluze prostote? Zasto diskvalifikovati ozbiljan pristup ozbiljnim temama? Nepotrebno.

  3. Bojana ajde ne kaki sad i ti.

  4. Draga Bojana i ja sam protiv prostakluka ali ga ovde smatram vise nego dozvoljenim.Bilo sta da kazemo i bilo kakve prostakluke sebi da dozvolimo, nikada i nikako nemozemo nadmasiti njihov prostakluk, divljastvo i primitivizam.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *