Сомбор: Мигрант насрнуо на жену, полиција га пустила уз изговор да је већ хапшен али нема да плати казну!

Сомбор: Мигрант насрнуо на жену, полиција га пустила уз изговор да је већ хапшен али нема да плати казну!

4.7
(18)

Сомбор – Последњих дана све више је напада миграната на грађане Србије. Међутим, као по правилу, полиција, ако уопште изађе на место догађаја, мигранте не хапси, већ их пушта уз упозорење.

Последњи у низу догађаја јесте у Сомбору где је мигрант насрнуо на жену која је пошла по децу у школу. Како наводи њен супруг, мигрант ју је напао, али су пуком срећом ту се задесили радници који су одбранили његову супругу.

Док је са друге стране полиција констатовала да је већ привођен због покушаја пљачке али да није имао новца да плати казну па је пуштен уз опомену.


Да ли би толико обзира полиција имала и према грађанима Србије који почине кривично дело покушаја силовања, напад, покушај убиства? Или је и ово само још једна у низу „позитивних дискриминација“ које практикује ова власт?!

Овим се само шаље порука свим осталима да су грађани Србије незаштићени од стране миграната и да мигранти изгледа могу слободно да нас нападају, пљачкају, уништавају имовину и далеко било, убијају.

„И тако у мирном Сомбору, мигрант физички насрне на моју супругу (физички није повређена, али је претрпела сок и психички је уздрмана) на само 50 метара од насе куце, кад је кренула пешке по дете. Хвала радницима војпута или већ ко су људи у наранџастом који су се умешали и спречили, ста год да се могло десити у 11:05. Позвана је полиција, изашли су на терен, до тад сам и ја дошао на лице места, и полиција не мозе ниста. На моје оци су га замолили да се удаљи, мени су рекли, не вреди јутрос га је судија ослободио јер нема пара да плати казну (знаци пар сати пре тога је провалио у кућу у Матије Гупца и пуштен да иде даље).

Нису узели ни изјаве, од мене, моје супруге, од радника који су све то видели и спречили. Ја сам отишао по децу, из сколе и из вртића јер само ја изгледа могу да им обезбедим сигурност, или бар могу да покушам да заштитим породицу, мигрант и даље стоји тамо, додуше сад миран! Зовем поново полицију, оператер ме обавештава да не могу ништа, понавља да је исти јутрос пуштен након привођења, али ето послаће патролу. Патролу нису послали, а мигрант ужива заштиту ове државе.“

Весна Веизовић / Васељенска ТВ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ОЧАЈНИ МЕШТАНИ ВОЈВОЂАНСКИХ СЕЛА: „Био сам на коленима и молио за помоћ, али сада ћемо се сами бранити“ (видео)

ОЧАЈНИ МЕШТАНИ ВОЈВОЂАНСКИХ СЕЛА: „Био сам на коленима и молио за помоћ, али сада ћемо се сами бранити“ (видео)

5 (5) Последњих годину дана, али и више, мештани села Мајдан, Рабе и Банатско Аранђелово …

Београд: Народне патроле ухватиле мигранта приликом продаје наркотика (видео)

Београд: Народне патроле ухватиле мигранта приликом продаје наркотика (видео)

5 (6) Народне патроле у акцији грађанског хапшења и предавања полицији мигрантa који је затечен …

Један коментар

  1. Рајко Крвавац

    сунце ти јбм. колико је ова држава упропашћена. За ови 30 година владавине шешеља, дачића, хуље вуића, маје гојковић, бориса тадића … кладим се да сада комби са 7-8 шитара уђе у београд и заузме ртс и тзв. скупштину – нико им се не би супроставио. Србија би капитулирала брже него у Другом рату.
    Нико више неће да се бори за ово ђубре које су направили људи да именима и презименима … које сам поменуо, нису марсовци сишли, какав бре ватикан, циа и слична срања … погледајте ша нам ради један потпуни лудак који сам не зна шта ће са собом.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend