Србија дијалог са шиптaрским нарко фисовима може само да води под окриљем УН, све остало је ВЕЛЕИЗДАЈА!

Србија дијалог са шиптaрским нарко фисовима може само да води под окриљем УН, све остало је ВЕЛЕИЗДАЈА!

Иако је амбасада САД у Приштини потврдила да ће на хитном састанку, сазваном због ситуације на северу Косова у Бриселу, учествовати и заменик помоћника државног секретара Габријел Ескобар, портпарол Европске Уније Петер Стано је то негирао, пише Газета експрес.
“Не, господин Ескобар неће присуствовати разговору. Дијалог има три учесника – Косово, Србију и ЕУ. Сви остали подржавају дијалог споља”, рекао је Стано за Газету експрес.
Из амбасаде САД у Приштини јуче је најављено да ће разговорима у Бриселу учествовати и помоћник државног секретара САД за европска и евроазијска питања Габријел Ескобар.
“Задовољни смо што ће Србија и Косово послати представнике ове недеље у Брисел на разговоре и охрабрити обе стране да се отворено, озбиљно и брзо поново ангажују.
Заменик помоћника државног секретара за европска и евроазијска питања Габријел Ескобар отпутоваће ове недеље у Брисел како би учествовао у тим дискусијама”, рекао је портпарол америчке амбасаде у Приштини.
Спутник

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

А што не би прудружили Скадар и Драч Србији а вас вратити у Северну Африку одакле сте дошли?

А што не би прудружили Скадар и Драч Србији а вас вратити у Северну Африку одакле сте дошли?

Лидер Покрета за уједињење Ваљон Мурати сматра да ће се после неуспеха реализације Заједнице српских …

"Отаџбина": Позивамо све Србе са КиМ да бојкотују предстојеће локалне сепратистичке изборе јер су супротни Уставу Републике Србије

“Отаџбина”: Позивамо све Србе са КиМ да бојкотују предстојеће локалне сепратистичке изборе јер су супротни Уставу Републике Србије

Председник Србије Александар Вучић позвао је Србе на Косову и Метохији да учествују на локалним …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *