Српски државни врх као лобистичка група шиптарских терориста, сеператиста и нарко трговаца

0
(0)

ЈЕДИНСТВЕНА СРПСКА ЛИСТА“ ПЛАЋА 500 ЕВРИЋА ТАЧИЈУ
И НАПИСМЕНО МУ СЕ ОБАВЕЗУЈЕ ДА ЋЕ СВЕ РАДИТИ У СКЛАДУ
СА ЊЕГОВИМ УСТАВОМ И ЗАКОНИМА 

Ако Вучић, Дачић и Николић лажу о „статусној неутралности бриселског споразума“ документи не лажу. Ако се Ђурићу привиђају „статусно неутралне српске општине“ у документима оне не постоје. Ако Јулин, Дрецун & Co. лажу да неће бити избора под знамењима тзв. републике косово документи не лажу да ће бити одржани са свим законским и формалним обележјима „независности“.

„СА ИЛИ БЕЗ“ СРБА ДО НЕЗАВИСНОГ ТАЧИСТАНА
(номинални председник Србије томислав николић)

Београдске режимлије ових дана силом претњи, уцена, куповине, превара и обмана желе да утерају Србе са КиМ у тзв. „јединствену српску листу“ као наводно последњу сламку спаса Срба и Србије на КиМ. Да видимо шта МОРА да уради та тзв. „јединствена српска листа“ по 11. члану тзв. бриселског споразума који гласи:

„Opštinski izbori na severu će biti održani tokom 2013, uz podršku OEBS-a i PO ZAKONIMA Kosova i međunarodnim standardima.“

А) Тзв. „јединствена српска листа“ по члану 3. тзв. правила о регистрацији и раду политичких странака (на територији „репубљик косова“), тачка 1.9. МОРА ДА УПЛАТИ у касу Хашима Тачија Змије 500 еврића таксе да би се регистровала у тзв. канцеларији за регистрацију политичких партија, која делује у оквиру тзв. централне изборне комисије косова:

„3.1.9. Nepovratna taksa za registraciju u visini od 500 (petsto) evra.“

Б) Тзв. „јединствена српска листа“ по члану 3. тачка 1.8. наведеног правила (КОЈУ НЕЋЕТЕ НАЋИ у Службеном гласнику Републике Србије  ) МОРА написмено, својеручно са потписом и печатом, дакле номинално и ФУНКЦИОНАЛНО ДА ПРИЗНА Тачистан=независну монструм-државу NATO pakta & balista – шиптарских терориста и сецесиониста:

„3.1.8. Program političke partije predstavljen prilikom registracije prethodno usvojen od strane njihovog najvišeg organa partije, koji opisuje političke CILJEVE i AKTIVNOSTI političke partije koje TREBA DA BUDU U SKLADU sa Ustavom Republike Kosova i važećim Zakonima.“

http://www.kqz-ks.org/Uploads/Documents/1_xevuurdnrz.PDF

За паметне и одлучне доста!

Иницијатива НИКАД ГРАНИЦА опомиње српску јавност да су тзв. бриселски споразум и тзв. устав и закони „репубљик косова“ УСТАВНО-ПРАВНО НЕВАЖЕЋИ и да свака манипулација са тим материјалима и чињење по њима на територији Републике Србије ПОДЛЕЖЕ КРИВИЧНОМ ГОЊЕЊУ. Кад-тад!

Једина добра ствар у овом небивалом полому државе Србије под велеиздајничким режимом Вучића, Дачића и Николића је да сви припадници режима, од коловођа до општинских службеника, остављају конкретне трагове за кривично гоњење који ће бити реализовано по Уставу и законима Републике Србије. Кад-тад! 

Издаја је за малено, а занавек је:

НИКАД ГРАНИЦА – КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићева реторичка „одбрана РС“ као медијска компензација за косовску капитулацију

5 (1) Пред почетак периода од наредне две године у којима председник Србије Александар Вучић …

Ер Србија – напредњачка превара века!

5 (7) Од формирања ове компаније постојале су разне сумње у њено пословање нарочито уколико …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend